Update NOS-app: artikelen opslaan en weergave per artikel aanpassen

Update NOS-app: artikelen opslaan en weergave per artikel aanpassen

Update NOS-app

De NOS-app heeft een update in de Play Store klaar staan en deze brengt leuke nieuwe functies met zich mee. Als je na de installatie van de update de app opent, zie je nieuwe logo's en icoontjes. Ze zijn nu wat minder opvallend en passen beter in het geheel.

Op artikelniveau is er ook één en ander gewijzigd. Je kunt nu artikel opslaan om later te lezen als je even geen tijd hebt. Dat kan via het bladwijzer-icoontje rechtsboven in het artikel. De opgeslagen artikelen zijn terug te vinden onder de knop 'Meer'. Verder kun je op artikelniveau de weergave aanpassen. Zo is de lettergrootte in te stellen van klein naar extra groot en alles wat daartussen ligt, maar er kan ook van donker naar licht thema gewisseld worden. Op deze manier kun je per artikel aangeven met welke lettergrootte en thema je deze wilt lezen.

Update NOS-app

Links: oude weergave Rechts: nieuwe weergave

Update NOS-app

Links: oude weergave Rechts: nieuwe weergave

Verder zijn er nog wat zaken aan de instellingenpagina aangepast, en de gebruikelijke bugfixes voor met name video's en optimalisaties zijn doorgevoerd.

NOS-app downloaden

Je kunt de NOS-app bijwerken of downloaden via de knop hieronder. Op artikelniveau is er ook één en ander gewijzigd.

NOS
Met de NOS-applicatie voor Android is het mogelijk het laatste nieuws te lezen, maar ook voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. Een uitgebrei ..

Meer info

Lees meer over:
Nieuws en tijdschriften

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties