Nokia's HERE: 2,5 miljoen keer gedownload

Nokia's HERE: 2,5 miljoen keer gedownload

Nokia HERE voor Android

Nokia HERE Maps is een gratis applicatie om mee te navigeren en biedt ondersteuning voor offline navigatie, zodat je niet altijd online hoeft te zijn om stukjes kaart binnen te halen en zo kun je dus data besparen of in het buitenland dure roamingtarieven omzeilen. In eerste instantie was deze gratis app alleen beschikbaar via de Samsung Store voor specifieke toestellen, maar werd later voor iedereen beschikbaar gesteld. Het losse installatiebestand van HERE was daarna alleen te downloaden vanaf de website van Nokia en sinds begin december werd de beta-versie ook in de Play Store gezet.

Gratis offline navigatie-app Nokia Here nu ook in Play Store


2,5 miljoen downloads

Via de Play Store zijn beperkte statistieken te zien, zoals het aantal downloads van een applicatie of game, maar sommige categorieën zijn simpel gezegd nogal groot te noemen. Zo is Nokia HERE tussen de 1 en 5 miljoen maal gedownload en daarin zit nogal wat verschil. NokiaPowerUser meldt nu dat het bedrijf heeft laten weten dat de app in 12 weken zo'n 2,5 miljoen keer gedownload is en in veel landen op nummer 1 staat in de 'reizen en lokaal-sectie' van de Play Store. HERE is op het moment van schrijven meer dan 37.000 maal beoordeeld en heeft een gemiddelde score van 4,4.

Beschikbaarheid

Nokia HERE zelf eens proberen, download de app dan gratis via onderstaande knop, wel is Android 4.1 of hoger vereist.

Bron: NokiaPowerUser

HERE WeGo – Navigatie in de stad
Met Here WeGo navigatie, voorheen HERE Maps, kun je offline navigeren met je Android-toestel. Door kaarten op je toestel te downloaden, kun je ook in het buitenland ..

Meer info

Lees meer over:
Reizen en lokaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties