Nieuwe parkeerapp laat je met een Tikkie betalen, zonder registratie

Nieuwe parkeerapp laat je met een Tikkie betalen, zonder registratie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Parkeren met een app en betalen met een Tikkie zonder eerst een account aan te hoeven maken. Dat kan met nieuwe Nederlandse parkeerapp Instapark.

Instapark

Instapark is een nieuwe parkeerapp die je direct kunt gebruiken: je hoeft je niet te registreren en je betaalt via een Tikkie meteen het exacte bedrag. Volgens de makers loop je zo geen risico om te vergeten de parkeeractie af te sluiten. Directeur Ingmar Bakermans legt uit: "We hebben veel ervaring in de markt van parkeren. Tot op heden moesten gebruikers zich altijd vooraf online registreren en een account aanmaken, met Instapark is dat verleden tijd. App downloaden, met een Tikkie je parkeergeld betalen en klaar."

Nieuwe parkeerapp laat je met een Tikkie betalen, zonder registratie

Hoe werkt het precies?

Instapark werkt als volgt. Je downloadt de app in de Google Play Store en je kan verder anoniem parkeren. Je hoeft namelijk geen account aan te maken en je niet te registreren. Parkeer je auto en kies de juiste parkeerzone op Instapark. Bepaal de parkeerduur en betaal met een Tikkie. Ben je eerder terug bij de auto dan regel je een refund. Ben je later terug, dan krijg je een berichtje en verleng je de parkeertijd vanaf je smartphone, waar je ook bent.

Je weet met Instapark precies wat de parkeeractie kost en de app bewaart al je parkeerfacturen. De transactiekosten bedragen € 0,15 per parkeeractie. Wil je de app ook eens proberen? Je kan ze downloaden via de link hieronder.

Instapark

Instapark

Parkeren met een Tikkie, dat kan met Instapark. De nieuwe parkeerapp kan je direct gebruiken: je hoeft je niet te registreren en je betaalt altijd het exacte bedrag. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk