Nieuwe Google Home-app: dit zijn de eerste beelden in Nederland

Nieuwe Google Home-app: dit zijn de eerste beelden in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er is een hele grote update voor de Google Home-app onderweg, en die wordt momenteel in een Public Preview door enkele uitverkorenen getest. Inmiddels laat Google al meer testers toe, en één van de Androidworld-lezers heeft nu toegang tot de nieuwe Google Home-app. Dit zijn de eerste screenshots.

Nieuwe Google Home-app

De Google Home-app moet het straks makkelijker maken om verschillende slimme apparaten te installeren en te bedienen. Dat gebeurt onder andere door een heel andere indeling en nieuwe functies. Zo wordt de app klaargestoomd voor de voordelen die de Matter-standaard brengt bij je smarthome-producten, en kan je de realtime camerafeed van Nest-camera's vanaf het beginscherm bekijken. Met Fast Pair kan je nieuwe Matter-apparaten snel instellen en in Spaces kan je smarthome-apparaten betere groeperen. Als laatste zijn er ook Routines die een nieuwe plek krijgen in Home en ook uitgebreid worden dankzij Matter.

Een heel vroege versie van het nieuwe Google Home werd al een keertje per ongeluk uitgerold naar gebruikers, en deze week zette Google de deuren van de Public Preview open voor meer testers. Androidworld-lezer Dennis heeft inmiddels toegang gekregen en deelt in onze Telegram-groep onderstaande screenshots. Volgens Dennis is het allemaal wat overzichtelijker geworden, en dan met name de instellingen.

Gerelateerde artikelen

Aanmelden voor de Public Preview

In dit artikel vind je de stappen om je aan te melden voor het testprogramma van de nieuwe Google Home-app. Ben jij net als Dennis al toegelaten tot de Public Preview nieuwe Google Home-app? Laat het ons weten in de reacties.

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk