4 nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 11

4 nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 11

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

BUX mobiel beleggen

Met het nieuwe BUX kun je mobiel beleggen vanaf je smartphone. De applicatie was al even te downloaden voor het iOS-platform en heeft inmiddels tienduizenden beleggers-in-de-dop aangetrokken. Je kunt kennismaken met de beurswereld door gebruik te maken van virtueel geld (funBUX) en als je er klaar voor denkt te zijn kun je ook met echt geld beleggen (seriousBUX). Geef aan of je denkt dat koersen gaan dalen of stijgen, investeer in aandelen van bekende bedrijven, handel in grondstoffen, valuta en indices en lees ondertussen allerlei gerelateerd nieuws. Wordt de beste beurshandelaar, check grafieken en meer. Interesse in de wereld van de beurs en aandelen, dan kun je de app via onderstaande button downloaden en een gratis account aanmaken om dit alles toch eens te ontdekken.

PasNL

Met deze Nederlandse app kun je al je plastic pasjes simpelweg digitaliseren, zodat je ze en altijd op zak hebt en je portemonnee niet vol zit met pasjes. De applicatie is voorbereid om de meest gebruikte klantenpassen van Nederland al toe te voegen en met behulp van de wizard en uitleg is het een kwestie van wat gegevens invullen van desbetreffende passen en klaar. Houdt er wel rekening mee dat niet alle scanners barcodes kunnen scannen van smartphones, vanwege het scherm en de verouderde apparatuur. Pasjes kunnen ook handmatig worden toegevoegd aan de app, als er nog geen wizard voor aanwezig is.

CouponClub

Met CouponClub kun je geld terugkrijgen voor producten die je koopt in de winkels. Kwestie van een coupon kiezen, producten aanschaffen en je product en de kassabon inscannen (oftewel fotograferen). Als de aanvraag wordt goedgekeurd wordt krijg je wat geld terug. De applicatie werkt prima, biedt een duidelijk overzicht van producten die meedoen met de actie in verschillende categorieën, bijvoorbeeld alles, nieuw of laatste kans. Via een hamburgermenu aan de linkerkant van de app kun je een account aanmaken en inloggen, zien welke coupons je gebruikt hebt en hoeveel je uitbetaald hebt gekregen, wat per € 5 euro gaat. Soms kun je ook je aankoop reviewen en wat vragen beantwoorden, waardoor de coupon meer waard wordt.

Shapical

Shapical is een foto-editor-app, maar met een twist. Je kiest namelijk een foto en daarna één van de vele te kiezen geometrische vormen. Kwestie van beide selecteren en er wordt een foto gevormd, waarin de foto in de gekozen vorm scherp is, maar daar buiten onscherp is gemaakt. Er is keuze uit meer dan 300 vormen en objecten, verschillende soorten output-stijlen en nog meer mogelijkheden om mooie kunstwerkjes te creëren. De app is voor € 1,13 te downloaden via onderstaande knop en vereist Android 4.0.3 of hoger.

PasNL

PasNL

Met PasNL kun je al je pasjes opslaan op je smartphone, zodat je deze nooit meer fysiek bij je hoeft te hebben. Alhoewel niet alle scanners nog van mobiele telefoons ..
BUX X - Mobiel Handelen

BUX X - Mobiel Handelen

Met BUX kun je mobiel beleggen en de beurswereld ontdekken. In eerste instantie leer je alle stappen en trucs zonder echt geld, maar daarna kun je ook de stap zetten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk