Android Excellence: de beste Android-apps en -games van dit kwartaal

Android Excellence: de beste Android-apps en -games van dit kwartaal

Android Excellence

'Android Excellence' is sinds juni van 2017 een onderdeel in de Play Store te vinden onder 'Keuze van de redactie', waarin overigens al een selectie van leuke apps en games te vinden is. Google ververst elk kwartaal de selectie aan apps en games in dit onderdeel en heeft dat nu ook weer gedaan.

Google maakt meteen gebruik van het moment om de ontwikkelaars te feliciteren en geeft aan dat hun apps en games op het gebied van kwaliteit, gebruikservaring en technische performance er momenteel met kop en schouders bovenuit steken.

Android Excellence juli 2018

De nieuwe groep apps die worden uitgelicht in Android Excellence zijn:

Beelinguapp

BTFIT

Fortune City

Letras.mus.br

LingoDeer

Memrise

PicsArt

Pocket Casts

ShareTheMeal

The Mindfulness App

Tokopedia

Trello

VivaReal

Wynk Music

De nieuwe groep games die worden uitgelicht in Android Excellence zijn:

Animal Crossing: Pocket Camp

Cash, Inc.

Flutter: Starlight

Shadow Fight 3

Shadowgun Legends

War Heroes

World of Warships Blitz

Het doel van Android Excellence is het extra belichten van zeer goede apps en games, die volgens Google een uitmuntende gebruikservaring bieden, er zeer goed uit zien qua design en technisch erg goed in elkaar zitten. Het gebruik maken van de best practices die Google heeft opgesteld, werkt ook in het voordeel. In het onderdeel 'Keuze van de redactie' kun je handmatig uitgezochte apps en games vinden die meer dan de moeite waard zijn. Dat betekent dat in ieder geval de kwaliteit goed genoeg is. Als apps aangemerkt worden als keuze van de redactie, dan zien ontwikkelaars een grote piek in de downloads van de app.

Via: Android Developers Blog

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties