Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 8 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 8 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Readably - RSS Reader

Readably - RSS Reader is een app waarmee je rss-feeds kunt lezen. Onderscheidend aan anderen is de overzichtelijke weergave zonder poespas. De focus ligt op het lezen en het lezen alleen. Extra's zijn achtergrondkleuren, dag- en nachtthema en het makkelijk inzoomen in artikelen.

Readably - RSS Reader kost €4,79 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Lifes Game: Make Everyday a Game

Met de app Lifes Game: Make Everyday a Game kun je taken succesvol afronden door je uitstelgedrag de baas te worden. Dat kun je dan doen in de vorm van een spelletje, wat het afronden van taken nog eens leuk maakt. Dit alles gaat vergezeld door uitgebreide statistieken en aanmoedigingen. Alles om je te motiveren je huiswerk, opruimklusjes en andere vervelende taken fluitend af te ronden.

Lifes Game: Make Everyday a Game is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Photos Companion

Photos Companion is ontwikkeld door medewerkers van The Microsoft Garage, een afdeling waar veel geëxperimenteerd wordt en zo nieuwe apps ontstaan. Met deze bèta-app kun je foto's van je smartphone naar je Windows 10-pc versturen. In de app worden alle afbeeldingen die op je telefoon staan getoond. Hier maak je een selectie uit om te versturen naar je pc. Na het kopiëren komen de afbeeldingen in een Companion-map op je Windows 10-device.

Photos Companion is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Photos Companion, a Microsoft Garage project

Photos Companion, a Microsoft Garage project

Photos Companion is ontwikkeld door medewerkers van The Microsoft Garage, een afdeling waar veel geëxperimenteerd wordt en zo nieuwe ap ..
Lifes Game: Make Everyday a Game

Lifes Game: Make Everyday a Game

Met de app Lifes Game: Make Everyday a Game kun je taken succesvol afronden door je uitstelgedrag de baas te worden. Dat kun je dan doen in de vorm van een ..
Readably - RSS Reader

Readably - RSS Reader

Readably - RSS Reader is een app waarmee je rss-feeds kunt lezen. Onderscheidend aan anderen is de overzichtelijke weergave zonder poespas. De focus ligt op het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk