Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 7 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 7 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Cake Web Browser

Cake Web Browser biedt naar eigen zeggen een veel makkelijkere oplossing voor het browsen dan de huidige browsers doen. In deze browser kun je eenvoudig swipen (vegen) tussen de zoekresultaten, je wordt meteen naar het resultaat geleid zonder dat daarvoor een nieuwe pagina wordt geopend. Verder is er een privacy-modus, kun je pagina's opslaan, snel een pagina delen en meer.

Cake Web Browser kan gratis gedownload worden door op de onderstaande knop te drukken.

Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE! 

Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE! bevat allerlei officiële sticker-packs en gif'jes en werkt ook als aparte toetsenbord-app (Engelstalig). De stickers zoals Rick & Morty, Game of Thrones, MARVEL, Bob's Burgers, Family Guy en Star Trek, kunnen worden verzameld en geruild. Aanschaffen doe je met de gratis munten in de app.

Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE! is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

SketchIt

SketchIt is minimalistische app waarin je naar hartenlust kunt tekenen met verschillende penselen en kleuren. Er is ook nog een knop om de laatste wijzigingen ongedaan te maken en het kunstwerk kan na voltooiing gedeeld worden of opgeslagen worden in het album. Bij de instellingen kan het thema van de app aangepast worden. Dat is het, lekker simpel!

SketchIt is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

SketchIt

SketchIt

SketchIt is minimalistische app waarin je naar hartenlust kunt tekenen met verschillende penselen en  kleuren. Er is ook nog een knop om de laatste wijzigi ..
Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE! (Unreleased)

Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE! (Unreleased)

Quidd - Collect Stickers, Cards, GIFs, & MORE!  bevat allerlei officiële sticker-packs en gif'jes en werkt ook als aparte toetsenbord-app (Engelst ..
Cake Web Browser

Cake Web Browser

Cake Web Browser biedt naar eigen zeggen een veel makkelijkere oplossing voor het browsen dan de huidige browsers doen. In deze browser kun je eenvoudig sw ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk