Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 6 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 6 - 2018

Frank Holdijk

door Frank Holdijk

Laatst geüpdatet

RTL Gezondheidstest

We troffen de RTL Gezondheidstest aan in de Play Store. Deze app gaat het gelijknamige televisieprogramma begeleiden. De app is al te downloaden en je kunt je daarna aanmelden via Facebook. In zeven weken tijd zullen verschillende onderwerpen op het gebied van gezondheid de revue passeren. Je kunt in de app dan tests doen op het gebied van Stress, Slapen, Pijn, Hygiëne en meer. Het programma start 8 februari en dan zul je de app ook kunnen gaan gebruiken.

Je kunt de app gratis gebruiken en downloaden kan met de knop hieronder

ScoreFolder for IMSLP Petrucci

ScoreFolder is de app als je op zoek bent naar bladmuziek. Je kunt de bladmuziek ontdekken, downloaden, en organiseren in de app. De app is vrij van reclame en je hoeft je niet te registreren. Je kunt zoeken op specifieke componisten en je kunt alles van ze downloaden zolang er geen rechten op zitten. De app is mede mogelijk gemaakt door de International Music Score Library Project (IMSLP).

Je kunt de app gratis gebruiken en downloaden kan met de knop hieronder.

TBScan

Met TBScan kan je trackables lokaliseren. Je kunt niet alleen zien waar ze zijn, maar je kunt ze ook opslaan. Deze app komt dus van pas bij geocashing. Je kunt trackables en munten opslaan zonder het invoeren van een code. Je kunt de locatie herkennen door er met je camera op te richten. Dit maakt TBScan handig om in te zetten bij evenementen, je hoeft niets meer op te schrijven.

Je kunt de app gratis downloaden met de knop hieronder, er zijn wel in-app aankopen.

TBScan • Geocaching App

TBScan • Geocaching App

Met TBScan kan je je trackables te localiseren. Je kunt niet alleen zien waar ze zijn, maar je kunt ze ook opslaan. Deze app komt dus van pas bij Geocashen. Je ..
Scorefolder for IMSLP Petrucci

Scorefolder for IMSLP Petrucci

ScoreFolder is de app als je op zoek bent naar bladmuziek. Je kunt de bladmuziek ontdekken, downloaden, en organiseren in de app. De app is vrij van reclame en je ho ..
RTL Gezondheidstest

RTL Gezondheidstest

Deze app gaat het gelijknamige televisieprogramma begeleiden. De app is al te downloaden en je kunt je daarna aanmelden via Facebook. In zeven weken tijd zullen vers ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk