Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 5 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 5 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

KlusVoordeel

KlusVoordeel biedt naar eigen zeggen een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van diverse bouwmarkten en overige winkels. Het grote verschil met andere kortingsapps is dat de verschillende aanbiedingen op productniveau zijn gecategoriseerd, in plaats van het beschikbaar maken van afzonderlijke folders per bouwmarkt. Wil je dus weten welke accuboormachines in de aanbieding zijn? Dan hoef je met deze apps niet de verschillende folders een voor een door te nemen.

KlusVoordeel kan gratis gedownload worden door op de onderstaande knop te drukken.

SoccerNews.nl

SoccerNews.nl is de app behorende bij de gelijknamige website. Deze site brengt het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. De app biedt de Nederlandse voetbalfanaat verschillende voordelen. Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij jouw favoriete club, activeer dan het aparte overzicht van enkel nieuws over jouw favoriete club. Ook voor ‘breaking news’ kan de app je een pushnotificatie sturen als je dat wilt.

SoccerNews.nl is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Plex VR

Plex VR is van afkomstige van de makers van de handige mediadienst Plex en doet in feite hetzelfde maar dan in virtual reality. De app ondersteunt 3D-, 180 graden en 360 graden-video's en bevat ook nog wat sociale elementen. Je kunt namelijk met vier personen tegelijk naar dezelfde content kijken. Voor het gebruik heb je een Google Daydream-headset en een ondersteunde smartphone zoals de Samsung Galaxy S8, Google Pixel 2 of LG V30 nodig.

Plex VR is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Plex VR

Plex VR

Plex VR is van afkomstige van de makers van de handige mediadienst Plex en doet in feite hetzelfde maar dan in virtual reality. De app ondersteunt 3D-, 180 ..
SoccerNews.nl

SoccerNews.nl

SoccerNews.nl is de app behorende bij de gelijknamige website. Deze site brengt het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. De app biedt de Nederlandse ..
KlusVoordeel

KlusVoordeel

KlusVoordeel biedt naar eigen zeggen een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van diverse bouwmarkten en overige winkels. Het grote verschil met andere k ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk