Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 46 - 2017

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 46 - 2017

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Landal GreenParks App - je ideale vakantie

Landal GreenParks App staat al een weekje of 2 in de Play Store maar we wilden hem jullie niet onthouden. De app geeft uiteraard informatie over verschillende Landal-parken, maar nog niet alle zijn in de app te vinden. Dit wordt nog aangepast. De aanwezige parken tonen zaken als contactinfo, routegegevens, restaurants en andere faciliteiten en activiteiten. Favoriete parken kun je aan favorieten toevoegen.

Landal GreenParks App kan gratis gebruikt en geïnstalleerd worden via de knop hieronder.

Notification History Log - nooit meer een melding vergeten

Notification History Log is een app die voor jou een overzicht bijhoudt met notificaties. Handig als je eentje hebt weggeveegd wat niet de bedoeling was. Er is een uitgebreid en een standaard overzicht met notificaties. Het uitgebreide overzicht toont ook info als tijd van de melding en packagenaam.

Notification History Log is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken. De Pro-versie bevat meer mogelijkheden.

Quit Genius Best way to quit smoking for good - welk nummer was dat?

Je wil het wel maar vind telkens een smoes. Dat kan nu niet meer want de app Quit Genius Best way to quit smoking for good gaat je helpen met het stoppen met roken. Geef een datum in wanneer je definitief stopt en de app helpt je vlak voor en tijdens het afkicken van nicotineverslaving en bijbehorende problemen. Inclusief video, audio, achievements en meer.

Quit Genius Best way to quit smoking for good kost niets en kun je downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Files Go - bestandsbeheer-app van Google

Files Go is een nieuwe app die Google die fungeert als bestandsbeheerder, maar ook mogelijkheden heeft om geheugen vrij te maken.

> Lees ons uitgebreide artikel over Files Go

Left2Cook - koken vanuit je koelkast

Left2Cook, bekend van de iOS-versie, is nu ook beschikbaar voor Android. Met deze app kun je koken met ingrediënten die je nog hebt liggen.

> Lees ons uitgebreide artikel over Left2Cook

Updates

Nederlandse apps: Rabo Wallet

Rabobank heeft een vernieuwde Rabo Wallet-app in de Play Store gelanceerd. De app is nu wel geschikt voor de meeste Androidtoestellen. Daarnaast is een speciale simkaart NFC-chip niet meer nodig.

Overige apps: OnePlus Gallery, Skype, SwiftKey

De OnePlus Gallery-app heeft een nieuwe interface en toont een kaartweergave van alle foto's die voorzien zijn van een geotag.

Skype heeft de app weer van een update voorzien. Wanneer je in een gesprek een foto maakt van jezelf kun je door te swipen verschillende stickers en filters op of over de foto heen zetten.

De laatste update van SwiftKey brengt weer nieuwe thema's naar de app, maar dit keer kun je er een persoonlijk tintje aan toevoegen.

Quit Genius ?  Best way to quit smoking for good

Quit Genius ? Best way to quit smoking for good

Je wil het wel maar vind telkens een smoes. Dat kan nu niet meer want de app Quit Genius Best way to quit smoking for good gaat je helpen met het stoppen m ..
Notification History Log

Notification History Log

Notification History Log is een app die voor jou een overzicht bijhoudt met notificaties. Handig als je eentje hebt weggeveegd wat niet de bedoeling was. E ..
Landal GreenParks App

Landal GreenParks App

Landal GreenParks App geeft uiteraard informatie over verschillende Landal-parken, maar nog niet alle zijn in de app te vinden. Dit wordt nog aangepast. De aanw ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk