Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 43 - 2017

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 43 - 2017

Rabo PinPin - zakgeld-app voor kids

Rabo PinPin is een app speciaal voor kinderen en maakt gebruik van augmented reality. De kinderen leren met deze app spelenderwijs met geld omgaan, waarbij de Rabobankrekening gekoppeld kan worden (hoeft niet). Kinderen kunnen het saldo checken en spaarpotjes bedenken. De ouders kunnen via het ouder-gedeelte alles in de gaten houden en eventueel bijsturen.

Rabo PinPin kan gratis gebruikt en geïnstalleerd worden via de knop hieronder. Na level 5 is een koppeling met de Rabobankrekening een vereiste.

Hebban Boekenapp - overal boeken lezen

Hebban Boekenapp is de nieuwe app van de boekensite Hebban. Met deze nieuwe app heb je je persoonlijke boekenplanken binnen handbereik, en kun je in de boekwinkel of de bibliotheek zien welke boeken je nog wilt lezen. Er is ook een zoekfunctie met de ingebouwde barcode-scanner, en er kunnen recensies en lezersbeoordelingen van boeken bekeken worden.

Hebban Boekenapp is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

KNMI - de officiële weer-app

KNMI is niet helemaal spiksplinternieuw maar we komen het nu pas tegen en is zeker het vermelden hier waard. Deze officiële app bevat favoriete plaatsen en er kunnen meldingen voor de dagelijkse weersverwachting en/of waarschuwingen ingesteld worden. Deze meldingen kunnen verder ingesteld worden op locatie en tijdsvak. Dan kom je in het beginscherm met al het KNMI-weernieuws, met minimum en maximum temperaturen, verwachtingen en meer. Kortom, onverwachts maar zeer welkom, de officiële KNMI-app.

KNMI is gratis en kun je downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

Updates

Google-apps: Google Play Books

Een nieuwe update voor Play Books brengt onder andere betere stylus-ondersteuning voor tekst selecteren.

Nederlandse apps: Vuur en Rook

Vuur en Rook is een nieuwe app waar de BBQ-fanatiekeling helemaal los kan gaan op onder andere barbecues, rookhout, vismessen, gehaktmolens.

Overige apps: WhatsApp

Het realtime kunnen delen van je locatie in WhatsApp is nu aanwezig in de laatste bètaversie en wij leggen hier uit hoe het precies in zijn werk gaat.

KNMI
KNMI is de officiële app en bevat favoriete plaatsen en er kunnen meldingen voor de dagelijkse weersverwachting en/of waarschuwingen ingesteld worden. Deze ..

Meer info

Hebban Boekenapp
Hebban Boekenapp is de nieuwe app van de boekensite Hebban. Met deze nieuwe app heb je je persoonlijke boekenplanken binnen handbereik, en k ..

Meer info

Rabo PinPin
Rabo PinPin is een app speciaal voor kinderen en maakt gebruik van augmented reality. De kinderen leren met deze app spelenderwijs met geld omgaan, waarbij ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties