Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 4 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 4 - 2018

Liquify Walls - made for AMOLED (Free)

Liquify Walls is een demo-app met een behoorlijk aantal wallpapers speciaal voor AMOLED-schermen. De wallpapers kunnen op meerdere manieren gesorteerd en gefilterd worden. Heb je er een gevonden? Dan kunnen ze afzonderlijk op het homescreen of lockscreen ingesteld worden of op beide. De app bevat een donker thema, ook fijn voor AMOLED-schermen en nog wat (taal)instellingen.

Liquify Walls kan gratis gedownload worden door op de onderstaande knop te drukken. Wil je nog meer keuze en mogelijkheden? Dan kun je de Pro-versie voor € 1,59 aanschaffen.

UC Browser Mini for Android Go

UC Browser Mini for Android Go is een lichtgewicht browser speciaal voor Android Go-toestellen. Dit is een speciale versie van Android die geoptimaliseerd is voor toestellen met weinig werkgeheugen, maar kan voor elke Android-smartphone uitkomst bieden. De browser kan content tot 32% sneller laden en bevat nog een aantal mogelijkheden zoals incognito browsen en een nachtmodus.

UC Browser Mini for Android Go is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

ManFIT - Workout at Home with No Fitness Equipment

ManFIT is er voor de mannen die geen fitnessruimte in huis hebben maar wel wat aan hun spieropbouw of aan vetverbranding willen doen. De app bevat verschillende oefeningen verdeeld over spiergroepen die je via spraak en animaties begeleiden. Je BMI wordt in de app bijgehouden, evenals andere statistieken. Voor extra motivatie zijn er ook achievement aan ManFIT toegevoegd.

ManFIT - Workout at Home with No Fitness Equipment is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

ManFIT - Workout at Home with No Fitness Equipment
ManFIT is er voor de mannen die geen fitnessruimte in huis hebben maar wel wat aan hun spieropbouw of aan vetverbranding willen doen. De app bevat ver ..

Meer info

UC Browser Mini for Android Go
UC Browser Mini for Android Go is een lichtgewicht browser speciaal voor Android Go-toestellen. Dit is een speciale versie van Android die geoptimalis ..

Meer info

Liquify Walls - made for AMOLED (Free)
Liquify Walls is een demo-app die een aantal wallpapers speciaal voor AMOLED-schermen. De wallpapers kunnen op meerdere manieren gesorteerd en gefilterd worden. ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties