Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 3 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 3 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Mijn Bijbel - elke dag een bijbeltekst

Mijn Bijbel is de app van het Nederlands Bijbelgenootschap, waarmee je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) als de Bijbel in Gewone Taal (BGT) zowel online als offline kunt lezen. Tevens kun je in de app zoeken op term, de bijbeltekst van de dag lezen en een van de zes vertalingen selecteren (ook in het Fries).

MijnBijbel kan gratis gedownload worden door op de onderstaande knop te drukken.

Overwatch League - blijf op de hoogte

Blizzard heeft de officiële app Overwatch League in de Play Store gelanceerd. Met deze app kunnen spelers op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent het razend populaire schietspel. Ook krijgen spelers meer inzicht in de wereld e-sports. De app bevat notificaties over spoilers en wedstrijden, video's, wedstrijdschema en klassementen.

Overwatch League is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

HTC-tool voor schermopname

HTC-tool voor schermopname stelt HTC-gebruikers in staat om meer te doen met hun screenshots. Zo kunnen ze een extra lange screenshot maken, meerdere screenshots achter elkaar en een gedeeltelijke screenshot maken. Uiteraard kunnen de afbeeldingen daarna eenvoudig gedeeld worden.

HTC-tool voor schermopname is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

HTC-tool voor schermopname

HTC-tool voor schermopname

HTC-tool voor schermopname stelt HTC-gebruikers in staat om meer te doen met hun screenshots. Zo kunnen ze een extra lange screenshot maken, meerdere ..
Overwatch League

Overwatch League

Blizzard heeft de officiële app Overwatch League in de Play Store gelanceerd. Met deze app kunnen spelers op de hoogte blijven van de laatste nieuwtje ..
Mijn Bijbel

Mijn Bijbel

Mijn Bijbel is de app van het Nederlands Bijbelgenootschap, waarmee je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) als de Bijbel in Gewone Taal (BGT) zowel o ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk