Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 13 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 13 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Running Calculator

Running Calculator is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Zij kunnen met deze app allerlei tijden berekenen maar ook voorspellingen bekijken op basis van de ingevoerde data en een score op basis van je leeftijd. Verder is er een BMI-calculator, kun je tijden en eenheden converteren en rondetijden van een gelopen race bekijken. Erg handig om je rondjes te analyseren.

Running Calculator kost €0,99 en kan gedownload worden door op de onderstaande knop te drukken.

Notification Animations (No Root)

Notification Animations (No Root) is een app die aangepaste animaties toevoegt aan notificaties van apps. Er zijn verschillende soorten notificaties waar je uit kunt kiezen waarvan er een paar de pro-versie vereisen. Deze kost €1,49 en verwijdert meteen de advertenties in de app. Er zijn nog wat instellingen zoals een whitelist voor apps en een korte weergave van tekst na de animatie.

Notification Animations (No Root) is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

SnappCar

Met SnappCar kun je je auto verhuren of er een huren. Een SnappCar huren is voordeliger dan een reguliere huurauto en er zijn er genoeg in de buurt te vinden. Je vult je postcode of plaats in en vervolgens zie je alle auto's bij je in de buurt. Daarna geef je een huurverzoek op bij de auto-eigenaar en nadat de verhuurder accepteert, betaal je en haal je de auto op. De auto is all-risk verzekerd en er is 24/7 hulp bij pech. Meer weten? Check dan de website van SnappCar.

SnappCar is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

SnappCar

SnappCar

Met SnappCar kun je je auto verhuren of er een huren. Een SnappCar huren is voordeliger dan een reguliere huurauto en er zijn er genoeg in de buurt te ..
Notification Animations (No Root)

Notification Animations (No Root)

Notification Animations (No Root) is een app die aangepaste animaties toevoegt aan notificaties van apps. Er zijn verschillende soorten notificaties waar je uit ..
Running Calculator: Pace, Race Predictor, Splits

Running Calculator: Pace, Race Predictor, Splits

Running Calculator is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Zij kunnen met deze app allerlei tijden berekenen maar ook voorspellingen bekijken op basis van ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk