Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 10 - 2018

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 10 - 2018

Trips by Lonely Planet

Veel mensen zullen zich nu al oriënteren op de komende vakantie en de app Trips by Lonely Planet van het gelijknamige uitgever Lonely Planet kan daarbij helpen. De app laat gebruikers visuele verslagen van reizen met elkaar delen. Zo ontstaat er een soort gids met beelden en informatie van gebruikers. Op deze manier kun je alvast inspiratie opdoen. De app is al een tijdje uit voor iOS en nu dus ook voor Android.

Trips by Lonely Planet kost helemaal niets en kan via onderstaande knop gedownload worden.

GBS Bijbel Digitaal

De app GBS Bijbel Digitaal biedt de Bijbel in de Statenvertaling met kanttekeningen van de Gereformeerde Bijbelstichting. De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) heeft als doel "het behoud en bevorderen van het gebruik van de Bijbel in de Statenvertaling" en een Android-app volgt de eerder uitgebrachte iOS-versie op. De app bevat tevens een uitgebreide zoekfunctie, de mogelijkheid om bladwijzers aan te maken en daarnaast is de tekstgrootte aan te passen.

GBS Bijbel Digitaal is gratis te downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

MyRoute-app Navigation: routebewerking & navigatie

MyRoute-app Navigation: routebewerking & navigatie is ontwikkeld voor degene die een navigatie-app zoeken waarmee ze kunnen navigeren op zelfgemaakte routes. Ideaal dus voor motorrijders, fietsers en wandelaars. MyRoute-app Navigation bevat spraakgestuurde navigatie, offline navigatie en routebewerking en diverse POI's te zien op de HERE-kaarten.

MyRoute-app Navigation 14 dagen gratis te gebruiken. Daarna kost de app €39,95.

MyRoute-app Navigation: routebewerking & navigatie
MyRoute-app Navigation: routebewerking & navigatie is ontwikkeld voor degene die een navigatie-app zoeken waarmee ze kunnen navigeren op ..

Meer info

GBS Bijbel Digitaal
De app GBS Bijbel Digitaal biedt de Bijbel in de Statenvertaling met kanttekeningen van de Gereformeerde Bijbelstichting. De Gereformeerde B ..

Meer info

Trips by Lonely Planet
Veel mensen zullen zich nu al oriënteren op de komende vakantie en de app Trips by Lonely Planet van het gelijknamige uitgever Lonely Planet kan ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties