Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een leuke digitale agenda en een grappig muziekspel.

Incredibox

Incredibox is een app waarmee je muziek kunt maken door middel van beatboxers. Je kunt een muziekstijl kiezen en vervolgens begin je je mix te maken en kun je gebruikmaken van de beatboxer om alles op te leuken. Wat Incredibox vooral aantrekkelijk maakt, dat is de visuele stijl. De graphics zijn grappig, de muziekjes die je kunt maken zijn leuk en er zit ook nog veel interactiviteit in. Erg charmant.

Je hoeft niet per se heel muzikaal te zijn om Incredibox te waarderen. Sterker nog: het is eigenlijk juist een app voor mensen die niet zo muzikaal zijn. Door middel van leuke animaties worden je de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Het schijnt zelfs op scholen over de hele wereld te worden gebruikt om mensen iets te leren.

Incredibox

Incredibox

Incredibox is een geweldige app waarmee je op een leuke manier muziek kunt maken met behulp van beatboxers. Of je nu muzikaal bent of niet, deze app is voor iedereen ..

Ticket to Ride

Ticket to Ride: als je dit bordspel niet kent, dan is dat niet erg, want in de app leer je het snel genoeg. Dit klassieke bordspel klinkt heel erg saai, maar is juist een grote uitdaging die tegelijkertijd de boel wel gezellig houdt. Je moet als snelste je treinen met hun wagons van stad naar stad zien te linken en zoveel mogelijk kilometers maken om te winnen. Maar ja, ondertussen is iemand anders op datzelfde speelveld ook treinen aan het maken en je weet hoe dat gaat bij treinen: er kan er maar één tegelijk op het spoor.

Of je het nou heel vredelievend speelt of niet, het is een heerlijk spel waarin tactiek belangrijk is. Je hebt elke keer weer andere ‘hogere’ doelen om te behalen voor de punten, dus is geen enkel spel hetzelfde. Het verrast ons hoe goed Ticket to Ride zich als bordspel naar het telefoonscherm vertaalt, maar we zijn er blij mee. Je kunt heerlijk tegen wie dan ook ter wereld spelen, solo of lokaal tegen je partner. Een erg leuk spel voor het slapengaan bijvoorbeeld.

Ticket to Ride

Ticket to Ride

Ticket to Ride is een bordspel dat je per trein door Amerika leidt. Dit is de officiële Androidversie van dit bordspel die er voor moet zorgen dat je snel verknocht ..

Penly: Digital Planner & Notes

Penly springt in op de enorme trend van het maken van bullet journals. Hierbij koop je een semi-lege agenda en ga je zelf met stiften, stickers en vooral veel letters maken zelf aan de slag om je agenda enerzijds mooier te maken en anderzijds in te vullen. Mensen maken er vaak hele kunstwerken van, die bullet agenda’s.

Penly is hetzelfde, maar dan digitaal: het zit vol met schattige poppetjes en stickers en je kunt er onder andere een S Pen of Xiaomi Smart Pen bij gebruiken om handgeschreven input te leveren. Je kunt er een dagboek mee bijhouden, een agenda, of slechts notities: hoe dan ook ziet het er snoeperig uit dankzij de vele opties die deze vrolijke app biedt.

Penly: Digital Planner & Notes

Penly: Digital Planner & Notes

Penly springt in op de enorme trend van het maken van bullet journals. In plaats van een semi-lege agenda te kopen en deze met stiften, stickers en veel letters zelf ..

112-Nederland Pro

Iedereen heeft dat wel eens: je hoort een sirene en je denkt: wat zou er aan de hand zijn? De app 112-Nederland Pro omschrijft zichzelf ook wel als een ‘P2000-pager voor je mobiele telefoon’: de P2000 is het communicatiesysteem van de hulpdiensten waarop wordt bijgehouden waar meldingen zijn, met vaak ook enigszins omschreven wat er aan de hand is. Denk aan een woningbrand bijvoorbeeld.

Met de app 112-Nederland Pro heb je snel inzicht in of er een ongeval of brand bij jou in de buurt is. Er wordt nu ook lokale achtergrondinformatie bij gegeven in de vorm van nieuws (112 Nieuws) en je kunt meldingen ook bekijken op Google Maps, of ze delen met je vrienden.

112-Nederland Pro

112-Nederland Pro

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je hoort een sirene en je vraagt je af wat er aan de hand is. De app 112-Nederland Pro noemt zichzelf ook wel een 'P2000-page ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk