Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 2

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 2

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Architecture of Radio

Elektrische apparaten die we gebruiken of in onze buurt worden gebruikt en staan zenden allerlei signalen uit, maar die zijn niet zichtbaar voor het menselijk oog. Architecture of Radio biedt een 360 graden-panorama met hoe deze signalen er misschien uit zouden zien als we ze echt konden zien. Zo kun je signalen oppikken van routers, GMS-masten of zelfs satellieten. Als jij dus wel in bent voor een impressie van allerlei signalen, dan kun je de app eens downloaden via onderstaande button, kost je wel € 2,42.

OERsterk - Gezond in 4 stappen

Moet 2016 het jaar worden waarin je een stuk gezonder en vitaler wordt dan kun je daar van alles aan doen. Gezonder koken, op dieet, gaan sporten en een andere levenswijze aanmeten. Met de OERsterk-app kun je misschien een goede basis leggen. Richard de Leth, student geneeskunde, ontwikkelde een concept rondom de optimale gezondheid, gebaseerd op vier principes. Dit zijn psyche, voeding, beweging en ontspanning en er zijn al verschillende OERsterk-boeken uitgebracht. Deze applicatie biedt informatie over deze vier onderwerpen, je kunt er verschillende OERsterke recepten in vinden en elke week verschijnt er gezondheidsnieuws van de hand van Richard. De applicatie kost je éénmalig € 3,99 en is via onderstaande button te downloaden.

Arctic Challenge

De Arctic Challenge is weer begonnen en in deze toertocht voor personenauto's wordt er ruim 7000 kilometer afgelegd in acht dagen. Met de bijbehorende app kun je allerlei nieuws over deze tocht lezen, foto's en videomateriaal bekijken, artikelen lezen die in de media zijn verschenen en informatie over alle deelnemende teams bekijken. Veel teams kiezen ervoor om geld in te zamelen en om dit te doneren aan een goed doel, maar die keuze is uiteraard aan de teams zelf. Dus nog een week lang willen genieten van al deze avonturen, download dan de applicatie via onderstaande knop.

Arctic Challenge

Arctic Challenge

Met Arctic Challenge kun je alle deelnemers en teams van deze koude tourtocht volgen. Met personenauto's rijden tientallen teams 7000 kilometer in 8 dagen, vaak om g ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk