Netflix-tip: zo verwijder je films en series uit 'Verderkijken' in de app

Netflix-tip: zo verwijder je films en series uit 'Verderkijken' in de app

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Netflix

Netflix maakt het makkelijk voor abonnees om verder te gaan met films en series die je bekijkt. Misschien merk je dat je 's avonds laat tijdens een film in slaap begint te vallen, of heb je gewoon geen tijd meer om een aflevering van een serie af te werken? Als je later de app opent zie je onder 'Verderkijken' bovenaan het scherm waar je bent gebleven. Tik op de film of serie en Netflix bombardeert je recht in het moment waar je was geëindigd.

Beeld van de functies

Dat werkt ontzettend handig, maar niet in elke situatie. In bepaalde gevallen begin je namelijk een film of serie en merk je na 10 minuten al dat het niet voor jou is. The Verge heeft nu ontdekt dat Netflix het mogelijk maakt om dergelijke content meteen uit 'Verderkijken' te verwijderen. We leggen je uit hoe het werkt.

> Tik bij zo'n film of serie die je wil verwijderen op het menuknopje met de drie verticale puntjes

> Kies 'Uit rij verwijderen'

> Bevestig met 'Ok'

Beeld van de functies

Informatie over films en series

In datzelfde menu van 'Verderkijken' kan je ook veel makkelijk meer informatie vinden over de film of serie in kwestie, want voorheen kon je alleen verder kijken door op de play-knop te tikken. Wilde je toch meer informatie vinden over de show of afleveringen, dan moest je eerst opnieuw de naam intypen in de zoekbalk. Sinds kort kun je ook tikken op 'Afleveringen en info' vanuit het nieuwe menu.

> Nieuwe films en series op Netflix

Ben jij een Netflix-gebruiker? Gebruik jij de Verderkijken-functie weleens? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Netflix

Netflix

Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk