Nederlandse Promo-app brengt je op de hoogte van de beste kortingen

Nederlandse Promo-app brengt je op de hoogte van de beste kortingen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een nieuwe Nederlandse app die je telkens informeert over interessante kortingen. In de 'Promo-app' kan je ook je eigen favoriete producten toevoegen, en in meldingen krijg je dan te zien waar en wanneer je ze goedkoper vindt.

Promo-app

In Nederland houden we van korting, en er is nu een nieuwe app die jaar gebruikers op de hoogte houdt van de beste promoties van allerhande producten. Is er een '1+1' korting voor een bepaald type shampoo of deodorant? Is het wasmiddel extra goedkoop? Met de Promo-app weet je het meteen.

In de app kan je ook promoties tussen winkels vergelijken zodat je weet welke supermarkt de goedkoopste is voor een bepaalde aanbieding. Daarnaast kan je ook producten als favoriet markeren, en je krijgt dan een pushmelding wanneer er een aanbieding is. De bedoeling is dat je zo niet in elke individuele folder hoeft te duiken om de promo's te vergelijken.

Nederlandse Promo-app brengt je op de hoogte van de beste kortingen

Nederlandse app

De Promo-app is afkomstige van een Nederlandse ontwikkelaar genaamd Jasper Kuperus. Hij schreef twee jaar geleden een eenvoudig stukje code dat promoties vergeleek en hem op de hoogte bracht wanneer artikelen goedkoper beschikbaar zijn bij de drogist. Later ontdekte dat ook veel van zijn vrienden interesse vertoonden in het systeem, en zo kwam hij op het idee van de Promo-app die hij in zijn eentje heeft gemaakt.

Ben jij een echte promojager en heb je de app al geprobeerd? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Promo

Promo

In Nederland houden we van korting, en er is nu een nieuwe app die jaar gebruikers op de hoogte houdt van de beste promoties van allerhande producten. Is er een '1+1 ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk