MyTaxi: ideale app om een taxi te bestellen

MyTaxi: ideale app om een taxi te bestellen

MyTaxi 

MyTaxi is een handige app als je snel een taxi wilt bestellen. Allereerst zul je je moeten registreren en voeg je eventueel extra creditcardinfo of PayPal-gegevens toe. Dan kun je meteen een taxi bestellen. Tenminste als je in één van de 50 steden woont waar de app wordt gebruikt en Nederland is daar vooralsnog geen onderdeel van. Dus zul je een weekendje weg of een vakantie moeten zoeken om de app te kunnen gebruiken.

Als je dat gedaan hebt, is het feitelijk een druk op de knop want je positie wordt automatisch bepaald. Daarnaast kan er ook nog een bestemming worden ingevoerd en een pickup-tijd. Deze tijd kan exact worden ingesteld of met een tijdsvak. Er is ook een optie om je een thuis- en een werkadres invoeren, een vliegveld of een populaire plaats in de buurt aangeven. Vervolgens druk je op 'order' en je kunt zien waar de taxi is en wanneer hij bij jou aankomt. Aangezien het momenteel erg druk in Barcelona vanwege de telecombeurs hebben we soms wel een melding gekregen dat er geen taxi beschikbaar was. Dat kan natuurlijk ook gebeuren.

De betaling geschiedt dus via creditcard of PayPal maar uiteraard kan er ook met cash geld in de taxi worden betaald. Na de rit kun je de chauffeur maar ook zijn auto in de app beoordelen of aan je favorieten toevoegen. En er is ook een geschiedenis van alle gereden ritten te zien.

Voordat je een taxi bestelt is er ook een mogelijkheid om de kosten van de desbetreffende rit te berekenen. Hier wordt ook meteen de tijd van de rit aangegeven. Erg handig als je van tevoren de kosten wilt bekijken.

In de auto zie je vervolgens dat de chauffeur zijn MyTaxi-app geopend heeft op zijn smartphone en jouw naam plus rit ziet.

MyTaxi downloaden

Wij hebben veel gemak van MyTaxi momenteel. Tenminste als er voldoende chauffeurs beschikbaar zijn. Wil je MyTaxi ook eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken.

mytaxi – The Taxi App
MyTaxi is een handige app als je snel een taxi wilt bestellen. Allereerst zul je je moeten registreren en voeg je eventueel extra creditcardinfo of PayPal-gegevens t ..

Meer info

Lees meer over:
Reizen en lokaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties