Moto Camera-app krijgt update met Google Lens- en Google Foto's-integratie

Moto Camera-app krijgt update met Google Lens- en Google Foto's-integratie

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Foto op de Moto

Gisteren kwam de Moto Z3 Play uit en dit toestel heeft Google Lens geïntegreerd in de standaard camera-app op het toestel. Dat is niet alleen voor dit toestel voorbehouden want Motorola rolt een update uit voor de andere Motorola-toestellen uit 2018 waar deze functie ook standaard is opgenomen.

Naast dat je gelijk vanuit de camera nu gebruik kunt maken van Google Lens heeft men ook Google Foto's in de app verwerkt. Wanneer je naar links veegt kun je gelijk gebruik maken van Google Foto's om de foto te delen, aan te passen of op te slaan. Wanneer je een foto genomen hebt met de speciale instellingen van de Moto-camera worden deze als zodanig aangeven in Google Foto's.

Moto Camera UI

Daarnaast is de gebruikersinterface van het toestel voorzien van een kleine update wat betreft het uiterlijk. Ook is het nu mogelijk om in te zoomen of uit te zoomen door je vinger naar boven of beneden te laten glijden, dit kennen we onder andere van de camera in Instagram Stories. Wanneer je graag een live-video maakt kun je nu vanuit de camera gelijk naar YouTube Live gaan en een uitzending starten. Als laatste zijn er updates voor de instellingen en de focus op een object.

Beschikbaarheid

Deze update is voor zover wij nu kunnen zien alleen voor de toestellen van Motorola die in 2018 zijn uitgekomen. Je hoeft niet te wachten op een Over The Air-update want de camera-app van Motorola staat in de Play Store. Klik op de onderstaande button om de nieuwe versie te downloaden.

Bron: XDAdevelopers

Moto Camera 2

Moto Camera 2

Dit is de standaard camera-app voor de Motorola smartphones. ..
Google Lens

Google Lens

Wat is Google Lens? Google Lens is een app die draait om slimme object- en tekstherkenning via kunstmatige intelligentie. Lens gebruikt de informa ..
Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk