Mobiel Bankieren-app ABN Amro laat je iDeal-betalingen doen zonder e.dentifier

Mobiel Bankieren-app ABN Amro laat je iDeal-betalingen doen zonder e.dentifier

ABN Amro

Via de Mobiel Bankieren-app van ABN Amro kun je ook iDeal-betalingen uitvoeren, maar daarvoor had je tot dusver altijd nog de e.dentifier nodig. Niet echt handig als die nog thuis lag terwijl je wel een betaling wilde doen. Dat apparaatje is nu ook niet meer nodig, maar dan moet het totaalbedrag dat je wilt betalen wel minder zijn dan de daglimiet, uiteraard vanwege beveiliging, zo meldt de bank.

Ook krijg je nog steeds een identificatiecode die je moet invoeren, maar al met al heb je het apparaatje dus wel minder nodig. Als je de applicatie hebt geïnstalleerd op je toestel moet je deze uiteraard wel registreren, zodat de bank weet dat het veilig is. Binnenkort zal de applicatie ook alleen maar te gebruiken zijn op geverifieerde devices. De e.dentifier wordt steeds meer uitgefaseerd, want in december 2015 schreven we ook al dat het apparaat niet meer nodig was bij het geld overboeken naar onbekende rekeningen.

Beschikbaarheid

De applicatie is gratis te downloaden via de onderstaande button.

ABN AMRO
ABN AMRO Mobiel Bankieren is de mobielbankieren-app van de ABN AMRO.Bankieren dichtbij, waar u ook bent Snel geholpen worden bij bellen via de app  Ve ..

Meer info

Lees meer over:
Financiën

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties