5 minder bekende apps in de Google Play Store met een hoge score

5 minder bekende apps in de Google Play Store met een hoge score

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Play Store zit boordevol bekende apps die we dagelijks gebruiken, maar laten we eens een kijkje nemen buiten de gebaande paden. Hier zijn vijf minder bekende apps met een hoge beoordeling van minimaal 4,4 sterren. Tijd om verder te gaan dan de mainstream!

1. Journey - Diary, Journal (4,4 sterren)

Met Journey kun je je gedachten, ervaringen en herinneringen vastleggen in een persoonlijk dagboek. De app combineert een prachtige gebruikersinterface met synchronisatiemogelijkheden tussen apparaten. Je kan zelfs foto's, locaties en emoji toevoegen aan je dagboeknotities. Journey kan je dus zeer goed helpen bij het vastleggen van al je kostbare momenten.

Journey: Diary, Journal, Notes

Journey: Diary, Journal, Notes

Er zijn veel (reis)dagboekapps in de Play Store te vinden maar geen van deze heeft zoveel interessante mogelijkheden als Journey. Journey is een digit ..

2. TickTick - Todo & Task List (4,7 sterren)

TickTick is een krachtige app voor het beheren van taken en herinneringen. Met deze app kun je moeiteloos je dagelijkse taken organiseren, deadlines instellen, subtaken maken en notities toevoegen. Het biedt ook handige functies zoals herinneringen, prioriteiten en synchronisatie met andere apparaten. Of je nu je werk, studie of persoonlijke leven wilt beheren, TickTick helpt je om georganiseerd te blijven en productief te zijn.

TickTick - Todo & Task List

TickTick - Todo & Task List

TickTick is een veelzijdige en intuïtieve app die je helpt om je taken te beheren, deadlines bij te houden en je productiviteit te verhogen. Met zijn uitgebreide fu ..

3. Forest: Stay Focused (4,6 sterren)

Heb je moeite om je te concentreren? Forest is er om je te helpen. Deze app motiveert je om gefocust te blijven en productiever te zijn. Door een virtueel boompje te planten en het te laten groeien terwijl je je telefoon niet ontgrendelt of afleidende apps opent, word je gestimuleerd om je aandacht te richten op wat echt belangrijk is. Laat Forest je helpen een bos van concentratie op te bouwen!

Forest -Focus for Productivity

Forest -Focus for Productivity

Forest is een unieke app die helpt bij het verbeteren van je productiviteit en het verminderen van afleiding. De app moedigt je aan om gefocust te blijven door een v ..

4. 4K Achtergronden - Walli (4,6 sterren)

Op zoek naar prachtige wallpapers voor je Android-telefoon? Walli is dan een uitstekend voorbeeld, want het een van de beste wallpaperapps om je startscherm mee op te fleuren. Met een uitgebreide collectie van hoogwaardige wallpapers gemaakt door getalenteerde kunstenaars over de hele wereld, biedt Walli een visueel feest voor je telefoon. Met Walli kan je kiezen uit verschillende categorieën en geef je je telefoon een prachtig nieuw uiterlijk.

4K Achtergronden - Walli

4K Achtergronden - Walli

Met Walli - HD Wallpapers & Backgrounds kun je je telefoon transformeren met prachtige en unieke achtergronden. Of je nu op zoek bent naar landschappen, abstract ..

5. MultiNotes - Reminder Notes (4,7 sterren)

Post-its, wie kent ze niet? MultiNotes brengt deze felgekleurde briefjes naar je telefoon. Je kunt ze eenvoudig op het startscherm plaatsen als widgets en je hebt de vrijheid om je notities volledig naar eigen wens aan te passen. Ze ondersteunen tekstopmaak, emoji en selectievakjes voor al je boodschappenlijstjes. Bovendien kun je notities versleutelen. En alsof dat nog niet genoeg is, straalt deze app ook nog eens een leuke retro-look uit die je zeker zal aanspreken.

MultiNotes - Reminder Notes

MultiNotes - Reminder Notes

Plakbriefjes kunnen verdomd handig zijn. MultiNotes introduceert deze felgekleurde briefjes op je telefoon. Je kan ze zo op het startscherm plaatsen in de vorm van w ..

Heb jij onlangs nog verborgen juweeltjes in de Google Play Store ontdekt? Laat een reactie achter onder dit artikel en deel je tips met ons.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk