Weer aan het doomscrollen? Mind Leak helpt je ervan af met je eigen knappe gezicht

Weer aan het doomscrollen? Mind Leak helpt je ervan af met je eigen knappe gezicht

Mind Leak is een app die je erop wijst dat je bepaalde apps teveel gebruikt. Dit soort apps zijn niet nieuw, maar deze app waarschuwt je wel op een hele bijzondere manier: met een Mind Leak.

Mind Leak

Digitaal welzijn van Google, Zen Mode van OnePlus, dit zijn allemaal apps die je op verschillende manieren kunnen laten weten dat je schermtijd de spuigaten uitloopt. Er zijn zelfs al kleine usb-c-stickjes voor in je telefoon die je helpen om niet langer afgeleid te worden door bepaalde apps en meldingen op je telefoon. Mind Leak bekommert zich ook om je digitale welzijn maar dan wel met een humoristisch randje.

Mind Leak heeft voor een goede werking een aantal permissies nodig zoals gebruikstoegang en weergeven voor andere apps. Hiermee start je de installatie. Daarna kies je bij bron voor een video of gif'je die getoond moet worden als je weer eens te lang met TikTok bezig bent. De video die je hier kunt opnemen, maak je natuurlijk van je eigen gezicht zodat je meteen met de neus op de feiten wordt gedrukt. Een gif'je van een geit is ook een optie. Vervolgens selecteer je de apps die Mind Leak in de gaten moet houden en de tijd waarna er een Mind Leak op je scherm getoond wordt.

Daarna is het business as usual totdat je weer teveel met je telefoon bezig bent. De Mind Leak met je mooie gezicht is op het scherm te zien als je een tijd per app overschrijdt. De makers van de app hopen dat je hierdoor er bewust van wordt dat je ook andere dingen kunt doen, in plaats van het slechte nieuws op Twitter te lezen.

Mind Leak downloaden

Wil je ook van het doomscrollen afkomen? Dan kan je Mind Leak via de knop hieronder downloaden.

Mind Leak
Mind Leak is een app die je erop wijst dat je bepaalde apps teveel gebruikt. Dit soort apps zijn niet nieuw, maar deze app waarschuwt je wel op een hele bijzondere m ..

Meer info

Lees meer over:
Mind Leak

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties