Zo ziet Microsoft Outlook met een donkere modus eruit

Zo ziet Microsoft Outlook met een donkere modus eruit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Donkere modus

Google is al geruime tijd bezig om al zijn apps te voorzien van een donkere modus. Dit is niet alleen goed voor de ogen maar ook voor de accuduur van een telefoon met een AMOLED-scherm. Daarnaast werken deze apps ook beter met de systeembrede donkere modus die in de derde bèta van Android 10 Q officieel aangekondigd is.

Google stelt tevens API beschikbaar waarmee ontwikkelaars hun eigen donkere thema voor apps automatisch kunnen laten activeren zodra de gebruiker het donkere thema in Android Q activeert. Veel ontwikkelaars zijn er mee aan de slag gegaan zoals Microsoft. De eerste officiële beelden van Microsoft Outlook met een donker thema zijn nu via Windows Central naar buiten gekomen. Het bedrijf is bezig met een donkere modus voor zowel de iOS- en de Android-versie van Outlook.

Op deze renders zien we de kalender, de inbox en het zoekmenu met het nieuwe donkere thema. Dit thema is via het zijmenu of via de optie 'Thema's' in de instellingen van de app te activeren.

Donkere modus Microsoft Outlook

Beschikbaarheid

Microsoft heeft zelf nog geen officieel bericht naar buiten gebracht over deze donkere modus voor zijn Outlook-app. Het is dus nog niet bekend wanneer deze update beschikbaar is. We hopen in ieder geval dat het niet lang duurt, aangezien dit design ook prima past bij de Outlook-app voor Windows 10.

Een overzicht van alle Google-apps met een donkere modus kun je hier vinden.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook voor Android is een email-app voor Android met ondersteuninig voor Gmail, Hotmail, Outlook.com, Microsoft Exchange en meer. Ook is het mogelijk bes ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk