Microsoft lanceert alles-in-een Office-app voor Android

Microsoft lanceert alles-in-een Office-app voor Android

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

Of je nu Google- of Microsoft-diensten gebruikt om documenten, spreadsheets en presentaties te maken, bij beide heb je aparte apps hiervoor met daarbij een app voor cloudopslag (Google Drive en OneDrive). Dat was overigens niet altijd zo. In den beginne was Google Drive de alles-in-één-app voor Documenten, Spreadsheets en Presentaties, maar later besloot Google om de app op te splitsen zodat je zelf kan beslissen welke apps je wilt installeren. Microsoft doet het precies andersom en lanceert nu een app waarin verschillende andere apps worden geïntegreerd: Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer.

Screenshot van Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

In deze app worden Word, Excel en PowerPoint samengebracht en daarnaast bevat de app ondersteuning voor OneDrive, Office Lens en het ondertekenen van pdf-bestanden. Je vindt er ook functies als het delen van bestanden met contacten in de buurt (vergelijkbaar met Files by Google) en een QR-code scanner.

Microsoft noemt nog een aantal mogelijkheden van de Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer-app op in de Play Store-omschrijving:

> Maak direct PDF's van foto's of Word-, Excel- en PowerPoint-documenten.
> Transformeer een afbeelding van een tabel in een Excel-spreadsheet zodat je met de gegevens kunt werken.
> Noteer snel ideeën en notities met Sticky Notes.
> Maak automatisch verbeterde digitale afbeeldingen van whiteboards en documenten met Office Lens-functies die in de app zijn geïntegreerd.

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer downloaden

Al met al heb je met deze app dus bijna alles op het gebied van productiviteit van Microsoft bij de hand. Helaas werkt alleen de landschapsmodus niet zodat de app zijn functionaliteit op tablets en Chromebooks niet volledig benut. Je kan de app via de knop hieronder downloaden.

Screenshot van Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer Of je nu Google- of Microsoft-diensten gebruikt om documenten, spreadsheets en presentaties te maken, bij beide h ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk