Microsoft Office voor Android vanaf nu gratis te gebruiken

Microsoft Office voor Android vanaf nu gratis te gebruiken

Rens Hoskens

door Rens Hoskens

Laatst geüpdatet

Microsoft Office

Microsoft Office is al jaar en dag bijna de standaard als het gaat over documenten maken en bewerken. Ondertussen zijn er wel veel alternatieven, maar Microsoft Office is toch nog altijd de grootste. Office bestaat er in verschillende versies. De goedkoopste versie heeft enkel de basisfuncties, terwijl de duurdere varianten ook een mail programma en zelfs database programma bevatten.

Office Android

Al die documenten bewerken is allemaal wel leuk, maar voorheen was dit enkel te doen op PC of Mac. Het heeft lang geduurd voordat Microsoft Office ook naar Android bracht, maar in 2013 was dit toch het geval. De Microsoft Office 360-app, zoals deze toen heette, werd uitgebracht, maar er was nog altijd een Office 365-abonnement voor nodig. Dat behoort nu tot het verleden, Microsoft Office Mobile, zoals de app nu heeft, is gratis te gebruiken voor iedereen. Met deze gratis versie is het mogelijk om documenten te lezen, maar niet te bewerken. Mocht je dat ook willen dan is een Ofice 365-abonnement vereist á € 10 per maand. Het is ook mogelijk om een een jaarabonnement af te sluiten wat je € 99 kost.

Beschikbaarheid

Microsoft Office Mobile voor Android is gratis te downloaden via onderstaande link. Helaas is Microsoft Office voor Android alleen geschikt voor smartphones en nog niet voor tablets, maar wanneer die versie gaat komen is nog onbekend. Welke Office-applicatie gebruik jij?

Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile is de officiële Androidapplicatie van Microsoft. Hiermee is het onder andere mogelijk om bestanden te creëren en te bewerken zoals ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk