Microsoft Office voor Android-tablets nu gratis te downloaden in Play Store

Microsoft Office voor Android-tablets nu gratis te downloaden in Play Store

Office voor Android-tablets

In november toonde Microsoft de Office-apps voor Android-tablets aan het grote publiek, waarbij er toegang gevraagd moest worden tot een Google+-community om te kunnen testen. Dit is nu verleden tijd, de apps voor Word, Excel en Powerpoint zijn nu terug te vinden in de Play Store en als preview te downloaden voor elk geschikt apparaat. Hieronder vallen Android-tablets met een schermformaat van 7 tot 10,1 inch, draaiend op Android 4.4 KitKat of Android 5.0 Lollipop.

Lees ook: Microsoft Office voor Android (smartphone) nu gratis te downloaden

Download Excel, Word en Powerpoint

Om de verschillende apps van Word, Excel en Powerpoint te downloaden kun je terecht in de Play Store via onderstaande buttons.

Via Office blog

Microsoft Word
De officiële versie van Excel van Microsoft voor smartphones en tablets met Android. Hiermee is het mogelijk om Word-documenten te bekijken en bewerken. ..

Meer info

Microsoft PowerPoint
De officiële versie van Excel van Microsoft voor smartphones en tablets met Android. Hiermee is het mogelijk om PowerPoint-presentaties te bekijken en bewerken. ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer