Microsoft lanceert Face Swap voor Android

Microsoft lanceert Face Swap voor Android

Face Swap

Face Swap doet precies wat de naam al aangeeft, het gezicht van een selfie in een andere scène plaatsen. Je begint dus met het maken van een selfie, dan selecteer je een scène waar de selfie in geplakt wordt. Er kan gekozen worden uit 'Fashion', 'Hairstyles', 'Sports', 'Characters' en 'Tattoos'.

Wanneer je bijvoorbeeld je familie wilt afschrikken met een nieuwe tattoo op je arm, kies je voor de gelijknamige scène. Vervolgens veeg je van links naar rechts voor een passende foto met tattoo en voeg je eventueel een tekst toe. Dan deel je je selfie met nieuwe tattoo op Facebook.

Er kan ook worden gezocht naar afbeeldingen, uiteraard via Bing. Ook worden er populaire zoekopdrachten weergegeven. Microsoft gebruikt een zogenaamde geavanceerde engine voor het plaatsen van selfies in een afbeelding. Dat wil zeggen dat zaken als de huidskleur en belichting wordt afgestemd op die in de selfie.

Face Swap is geen nieuw concept, maar toch is het wel vermakelijk om te zien hoe je eruit ziet met een ander kapsel of lichaam. De app is ontwikkeld door medewerkers van The Microsoft Garage, een afdeling waar veel geëxperimenteerd wordt en zo nieuwe dingen ontstaan. Deze afdeling heeft eerder ook een app gelanceerd die gebruikers moet helpen met het zoeken naar de beste koopjes en is ook verantwoordelijk voor de tekstkopieer-app Clip Layer.

Beschikbaarheid Face Swap

Face Swap is beschikbaar voor Android en iOS. In eerste instantie was de app niet beschikbaar in Nederland, maar is inmiddels ook bij ons te downloaden.

Via: The Microsoft Garage

Face Swap
Face Swap doet precies wat de naam al aangeeft, het gezicht van een selfie in een andere scène plaatsen. Je begint dus met het maken van een se ..

Meer info

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer