Met Spotify Driving komt er speciale modus voor in de auto

Met Spotify Driving komt er speciale modus voor in de auto

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Spotify Driving

Spotify Driving zal op korte termijn worden getest. Met de nieuwe interface binnen Spotify worden er twee problemen aangepakt aldus de streamingservice. Zo wordt het eenvoudig om even snel iets op te zetten voordat je vertrekt, maar misschien nog wel belangrijker, het bedienen onderweg. Hiervoor is een speciale modus ontwikkeld die door het leven zal gaan als Spotify Driving.

We zien steeds meer apps die een speciale interface maken voor in de auto. Allereerst zijn dit de apps die ondersteuning hebben voor Android Auto. Tot voor kort was hier een speciaal infotainment-systeem voor nodig, maar dat veranderde met een recente update van Android Auto. Hierdoor zijn veel apps in Android Auto-interface te gebruiken op je smartphone.

[readmore article="187315"]

Spotify pakt het anders aan. De app van Spotify is geschikt voor Android Auto, maar met Spotify Driving ontwikkelt het bedrijf dus nog een eigen systeem. Dit blijkt uit een oproep die Spotify deed aan bètatesters van zijn mobiele apps. In de (besloten) oproep worden 100 testers voor de iOS- en Android-apps gezocht.

Beschikbaarheid

Spotify Driving wordt op korte termijn als besloten bèta getest, wanneer de release zal zijn is vooralsnog niet bekend. De lancering zal voor zowel Android als iOS gaan plaatsvinden.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify - Muziek en podcasts

Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk