Maps toont in realtime hoe druk het is bij bedrijven

Maps toont in realtime hoe druk het is bij bedrijven

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Maps: Navigatie en OV

Google Maps is allang niet meer alleen een app om mee te navigeren. De focus komt naast het navigeren namelijk ook te liggen op ontdekken. Zo kun je er makkelijk restaurants en musea mee vinden, reviews van winkels lezen en locaties opslaan in lijsten.

Hoe druk is het in de supermarkt?

Sinds geruime tijd is het ook mogelijk om bij winkels en horeca 'Populaire tijden' te bekijken. Zo is het nu bij de supermarkt bij mij om de hoek 'redelijk druk'. Je ziet hier ook een grafiek met tijden en balkjes die de drukte weergeven. Google heeft het nu ook mogelijk gemaakt om in realtime de drukte te bekijken. Dus als je naar de cafetaria wilt op zaterdag rond 18.00 uur dan kun je in Maps van tevoren even kijken hoe druk het er dan is en of je lang moet wachten.

Time management en openingstijden

Naast de realtime drukte kun je bij een winkel nu ook zien hoeveel tijd mensen er gewoonlijk besteden. Daarnaast kunnen winkels, horeca en bedrijven nu per afdeling openingstijden toevoegen.

Beschikbaarheid

Maps: Navigatie en OV is te downloaden uit de Google Play Store door op de onderstaande knop te drukken. De nieuwe mogelijkheden worden geleidelijk naar gebruikers uitgerold.

Bron: Google

Maps: Navigatie en OV

Maps: Navigatie en OV

Google Maps is de populaire applicatie van Google als het gaat om kaarten en navigatie. Google Maps bevat gratis gedetailleerde kaarten van over de hele wereld waarb ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk