Magisto, maak mooie producties van video's en afbeeldingen

Magisto, maak mooie producties van video's en afbeeldingen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Magisto

Deze applicatie is in staat om een video te maken van allerlei beeldmateriaal op je telefoon. Hij doet dat niet zomaar, Magisto maakt er een heuse productie van inclusief effecten en een soundtrack.

Hoe werkt de app

Wanneer je de applicatie uit de Google Play Store geïnstalleerd hebt op je telefoon en een account hebt aangemaakt (evt met je Google account) kun je aan de slag.

Met de knop linksboven start je een nieuw project en ga je naar de pagina waar al je foto's en filmpjes staan op je telefoon of in de cloudopslag van Google Drive. Je kunt met de camera linksboven ook nog een filmpje maken wat direct gebruikt wordt in het project.

Magisto

Wanneer je de afbeeldingen of video's uitgekozen hebt kun je op de volgende pagina de stijl uitkiezen waarin de video opgemaakt moet worden. Daarna mag je een nummer uitkiezen of uit je eigen bibliotheek toevoegen voor onder de productie. Als laatste stap kun je de lengte van de video bepalen en nog een laatste check doen voordat de video samengesteld gaat worden.

Je krijgt vanzelf een bericht van Magisto in de app en via de e-mail wanneer de video klaar is en bekeken kan worden. Dat bekijken doe je in de app of op je Magisto-profiel. Voordat het filmpje helemaal klaar is kun je het nog in een privé of openbare map zetten en delen met anderen.

Premium

Het gebruik van deze applicatie is gratis maar dat heeft zijn beperkingen. Zo zijn er beperkingen aan het aantal filmpjes en foto's die je kunt gebruiken per project en kan je filmpje maar 75 seconden lang zijn.

Met de Premium-versie kun je tot 25 video's of 30 verschillende foto's gebruiken voor een project en kan de productie wel twee-en-een-halve minuut duren. Als klap op de vuurpijl kun je ook de filmpjes zonder Magisto-branding op je toestel downloaden.

Gratis 2 maanden premium?

Wanneer je een abonnement bij T-Mobile hebt kun je 2 maanden gebruik maken van het premium-pakket (€ 3,69 per maand) van Magisto. En daar hoef je precies helemaal niks voor te doen. Wanneer je de app download op je toestel zal je vanzelf een melding krijgen dat je gebruik kunt maken van deze 2 maanden gratis premium. Na die 2 maanden (60 dagen) wordt je automatisch teruggezet naar het gratis account, dus er is geen automatische verlenging. De promotie loopt tot 31 december 2014.

Voor meer informatie klik: T-Mobile.nl/Magisto

Magisto Video en Presentatie met Muziek Bewerker

Magisto Video en Presentatie met Muziek Bewerker

Download nu Magisto Video Editor - Muziekdiashow-, Collage- & Videomaker om binnen enkele minuten ongelooflijke, deelwaardige video's te maken. Sl ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk