Looxie: locatiegebaseerde kiekjes checken en sturen naar andere gebruikers

Looxie: locatiegebaseerde kiekjes checken en sturen naar andere gebruikers

Looxie

Eens zien wat er te beleven valt in een wereldstad, bij een mooi uitkijkpunt of belangrijke plaats? Met Looxie kun je locatiegebaseerde foto's vragen aan andere gebruikers, maar natuurlijk ook zelf je mooiste kiekjes plaatsen. Zo kun je snel checken of je favoriete uitgaansgelegenheid al druk bevolkt is, wat er op dit moment te beleven is op Times Square of hoe druk bevolkt het is bij de Euromast of bij het beeld van Manneken Pis.

Je kunt de kaart openen en een pinnetje plaatsen van de locatie waarvan jij graag een foto wilt ontvangen van een andere Looxie-gebruiker. Uiteraard kun jij ook voldoen aan de vraag van andere gebruikers, als jij op een locatie bent, waar een pin gedropt is en zo een Looxie fieldreporter worden. Inloggen moet met je e-mailadres, maar er zijn wat meldingen over issues hiermee en dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt.

Looxie: locatiegebaseerde kiekjes checken en sturen naar andere gebruikers

Ook zijn er slechts een handvol downloads voor de app en voor zo'n community-gebaseerd idee moet je gewoonweg veel gebruikers hebben. Zulke apps en ook games kunnen alleen uitgroeien tot een groot succes als deze door grote groepen mensen worden geïnstalleerd en ook daadwerkelijk gebruikt en wat dat betreft heeft Looxie nog een uitdaging voor de boeg.

Beschikbaarheid

Android 5.0 of hoger is nodig en de app downloaden kan gratis via onderstaande button.

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer