Steun lokale horeca met Too Good To Go-app voor afhaalmaaltijden

Steun lokale horeca met Too Good To Go-app voor afhaalmaaltijden

Steun Lokaal

De coronacrisis treft bedrijven en in het bijzonder de horeca. De Too Good To Go-app tegen voedselverspilling gaat tijdelijk afhaalmaaltijden van lokale horecazaken ondersteunen. De bedoeling is dat zij hun maaltijden aanbieden tegen gewone prijzen via de app en zo gewoon open kunnen blijven. Je koopt een maaltijd via de app en vervolgens ga je die bij de zaak in kwestie afhalen binnen een vast tijdsframe.

Beelden van de app

Volgens Too Good To Go doen er tal van zaken mee aan de actie. Dat gaat van bakkerijen, cafés restaurants en traiteurs, tot supermarkten en hotels. Normaal gezien koop je via Too Good To Go alleen restjes tegen een verminderde prijs om zo voedselverspilling tegen te gaan, maar met het Steun Lokaal-initiatief komt daar tijdens de coronatijden verandering in.

Too Good To Go houdt naar eigen zeggen ook rekening met de gezondheid van zowel de horecamedewerkers als de mensen die lokale ondernemers steunen, want elke zaak kan slechts een beperkt aantal maaltijden aanbieden om wachttijden te beperken. De app vraagt gebruikers ook om zelf hun aankoopbon te verzilveren in plaats van hun telefoon door te geven aan een medewerker.

Aan de slag

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich hier aanmelden bij Too Good To Go en je kan de Too Good To Go-app hier downloaden. Wie de app opent, ziet het kopje 'Afhalen, zo voor elkaar' waarmee je in één klap horecazaken bij jou in de buurt vindt. Ga jij bestellen bij de lokale restaurants, traiteurs en bakkerijen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Too Good To Go - stop voedselverspilling!
Haal jij tegen het einde van de dag wel eens producten die zijn afgeprijsd omdat ze anders niet meer verkocht mogen worden? In principe is dat vergelijkbaar met het ..

Meer info

Lees meer over:
Eten en drinken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties