Listi is het nieuwe digitale verlanglijstje en speelgoedboek voor kinderen

Listi is het nieuwe digitale verlanglijstje en speelgoedboek voor kinderen

Listi is het eerste onafhankelijke online speelgoedboek waarmee kinderen hun eigen verlanglijstje maken en kunnen delen met familie. Ideaal voor de komende periode rond Sinterklaas en Kerst. De app is nu beschikbaar.

Listi is een digitaal verlanglijstje

Listi laat speelgoed zien van meer dan 15 aanbieders zoals Bol.com en Wehkamp. Door het speelgoed van meerdere partijen aan te bieden, probeert Listi een zo compleet mogelijk aanbod te bieden voor kinderen. In de app kunnen de kleintjes hun gewenste cadeaus gemakkelijk selecteren, waardoor deze automatisch in hun online verlanglijst komen te staan. Vervolgens kan het verlanglijstje via e-mail of WhatsApp worden verstuurd naar degenen die de portemonnee moeten trekken.

Listi is het nieuwe digitale verlanglijstje en speelgoedboek voor kinderen

De makers van Listi willen in de komende tijd veel nieuwe functionaliteiten toevoegen. Zo wil het kinderen een klein beetje prijsbewust door een spaarpot in te stellen. Hiermee kunnen kinderen zien of ze voor hun verjaardag of rapport binnen hun ingestelde budget blijven. Dat gaat hopelijk ook teleurstelling voorkomen wanneer kinderen onder een kleinigheidje een Playstation verstaan.

Voor de app is Listi een samenwerking aangegaan met Nickelodeon. Daarnaast heeft het elektronicamerk voor kinderen, Kurio, bijgedragen aan Listi door de app op alle Kurio-kindertablets te installeren.

Listi downloaden

Wil je de app ook eens proberen? Listi is vanaf nu gratis te downloaden voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store.

Listi
In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan bij Listi ..

Meer info

Lees meer over:
Kinderen Listi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties