LinkedIn test zijn Stories-functie vanaf vandaag enkel in Nederland

LinkedIn test zijn Stories-functie vanaf vandaag enkel in Nederland

LinkedIn Stories

Sinds Snapchat als eerste met korte Stories-filmpjes kwam die gebruikers met vrienden konden delen, is de functie zo ontzettend populair geworden bij gebruikers dat ze nu deel uitmaakt van Instagram, Facebook en YouTube. Verder weten we dat ook Twitter werkt aan een eigen versie, maar ook het zakelijke netwerk LinkedIn werkt aan Stories. LinkedIn test de functie vanaf vandaag exclusief in Nederland.

LinkedIn wil met Stories dat gebruikers een meer menselijke kant op hun professionele LinkedIn-pagina weergeven. Daarnaast is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen bij de dagelijkse werkzaamheden van je connecties. Met Stories kan je anderen inspireren door kennis en praktische tips te delen.

Beelden van de LinkedIn-functie

Zo werkt het

LinkedIn Stories is alvast op onze telefoons zichtbaar, en zoals je het gewend bent in onder meer Messenger en Instagram staan de verhalen bovenaan in de app. Je kan ervoor kiezen om een foto, een video of een korte tekstboodschap te delen, en LinkedIn laat je ook stickers toevoegen. Dat doe je met de plusknop naast je profielfoto. Het is niet mogelijk om publiekelijk te reageren op een Story, maar dat kan wel aan de hand van een privébericht.

> volg Androidworld op LinkedIn

Dat de functie enkel in Nederland wordt getest is voor LinkedIn een logische keuze. Zo'n 3,3 miljoen Nederlanders maken gebruiken van het professionele sociale netwerk, en dat wil zeggen dat de app door zo'n 24 procent wordt gebruikt. Ga jij aan de slag met LinkedIn Stories of denk je dat zo'n functie toch beter tot zijn recht komt op andere sociale netwerk-apps? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

LinkedIn
LinkedIn is een zakelijk sociaal netwerk waarbij miljoenen mensen zijn aangesloten. De LinkedIn-applicatie voor Android geeft je de mogelijkheid dit netwerk te gebru ..

Meer info

Lees meer over:
Zakelijk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties