Jumbo krijgt nieuw uiterlijk met navigatiebalk onderin

Jumbo krijgt nieuw uiterlijk met navigatiebalk onderin

Jumbo

Supermarktketen Jumbo heeft hun app van een likje verf voorzien. Uiteraard valt meteen de navigatiebalk op die naar de onderkant van het scherm is verplaatst. Sinds vorig jaar valt deze mogelijkheid binnen de Material Design-richtlijnen die een uniforme stijl voor Android voorstellen.

Vaak zien we in apps de tabjes aan de bovenzijde of het hamburgermenu plaats maken voor dit menu onderin de app. Hier zijn dan verschillende navigatie-items te vinden die qua bediening beter te bereiken zijn. Ook apps als NOS, NU.nl en de YouTube-app zijn sinds kort voorzien van een dergelijke navigatiebalk.

In de oude situatie kon men in de Jumbo-app navigeren door op de items bovenin de app te klikken. Deze navigatie-items zijn dus nu naar beneden geplaatst en voorzien van een tekstlabel dat de herkenbaarheid vergroot. Nieuwe producten op een boodschappenlijstje kunnen nu snel via de FAB-knop worden toegevoegd, via tekst of in te scannen streepjescode.

Ook zijn eerder gekochte boodschappen nu makkelijk terug te vinden onder 'Mijn Jumbo'. Zo kun je ze eenvoudig opnieuw bestellen. Jumbo heeft ook de Boodschappen-pagina verbeterd. Eerder gekochte en favoriete producten zijn hier nu bij 'Mijn producten' te zien.

De laatste grote update voor deze app was in februari van vorig jaar en bracht verbeterde zoekfilters en meer stabiliteit. Met deze update heeft Jumbo de navigatie binnen de app weer een stuk verbeterd en het gebruiksgemak verhoogd.

Jumbo downloaden

Wil je de app van Jumbo ook eens proberen of kijken of de update al klaar staat? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken.

Juo
Deze Jumbo-app laat je online shoppen en je bestelling afhalen bij een Pick Up Point. Je kunt aanbiedingen inzien, prijzen bekijken en favorieten producten en recept ..

Meer info

Lees meer over:
Winkelen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties