Intrekken Facebook Messenger-berichten is geactiveerd, zo gebruik je het

Intrekken Facebook Messenger-berichten is geactiveerd, zo gebruik je het

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Facebook Messenger

Verstuurde berichten in Facebook Messenger kunnen nu in zowel de desktopversie als de app berichten intrekken. Dat komt van pas als je per ongeluk een typefout hebt gemaakt of een bericht naar de verkeerde persoon hebt gestuurd. Al deze situaties kunnen al heel snel resulteren in een ongemakkelijke situatie of zelfs een flinke ruzie of erger opleveren. Dat is nu eenvoudigweg binnen 10 minuten op te lossen.

Een Messenger-bericht verwijderen vanaf je pc of laptop, doe je door naast het bericht op de drie puntjes te tikken. Vervolgens krijg je twee opties te zien.

> Verwijderen voor iedereen: Je verwijdert dit chatbericht permanent voor alle chatleden. Ze kunnen zien dat je een bericht hebt verwijderd en het nog steeds rapporteren.

> Verwijderen voor jezelf: Dit chatbericht wordt voor jou verwijderd. Andere chatleden kunnen het bericht nog steeds zien.

Facebook Messenger bericht verwijderen

In de Android-app van Messenger werkt het verwijderen van berichten ongeveer hetzelfde. Je houdt het bericht lang ingedrukt en kiest één van bovenstaande opties.

Facebook Messenger bericht verwijderen

Bedenk wel dat je een foutief verstuurd bericht binnen 10 minuten kunt verwijderen. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Deze optie is vergelijkbaar met die van WhatsApp welke in 2017 werd geïntroduceerd. Ook hier kun je berichten voor jezelf of voor iedereen, dus de ontvanger(s) verwijderen. De functie werkt niet alleen voor tekst, maar ook voor foto's, video, geluidsberichten, bestanden, en meer.

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk