Met Instagram Stories vertel je een verhaal, Snapchat-style

Met Instagram Stories vertel je een verhaal, Snapchat-style

Instagram Stories

De introductie van Instagram Stories laat wel heel erg denken aan de verhalen die we kennen van Snapchat. Zo kun je op elk gewenst moment een video of foto toevoegen aan jouw verhaal en deze delen met je vrienden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trip of avondje uit, om dit te delen met je volgers en eventueel de rest van de wereld. Instagram Stories maakt het mogelijk om meer content op het platform te posten, zonder dat het direct een overkill wordt.

In Stories kan allerlei content geplaatst worden, met de mogelijkheid om deze ook direct te bewerken. Zo zijn er stickers maar is het ook mogelijk teksten toe te voegen aan je foto's of video's. Nu zul je misschien denken, dat lijkt dus wel heel erg op Snapchat? Ja, dat klopt...

De zichtbaarheid van jouw verhaal op Instagram is afhankelijk van je instellingen. Heb je een afgeschermd profiel, dan zal het alleen maar zichtbaar zijn voor jouw volgers. Een openbaar profiel zorgt ervoor dat de hele wereld jouw verhaal kan lezen. In tegenstelling tot reguliere Instagram-posts kunnen Stories niet geliket worden en is er geen publieke reactiemogelijkheid. Wel heeft Instagram ervoor gezorgd dat je privéberichten kunt sturen direct vanuit het verhaal.

Beschikbaarheid

Instagram Stories wordt de komende weken uitgerold voor Android en iOS. Wanneer dit precies beschikbaar zal zijn voor iedereen is niet bekend, dus het kan zijn dat je nog even geduld moet hebben om Stories op Instagram uiteindelijk volledig te gebruiken. De nieuwe functie zal toegevoegd worden aan de huidige Instagram-app.

Via: Instagram

Instagram
Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

Meer info

Lees meer over:
Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer