Instagram: meerdere accounts gebruiken nu voor iedereen

Instagram: meerdere accounts gebruiken nu voor iedereen

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Meerdere accounts tegelijk inloggen

Eind november 2015 begon Facebook-onderdeel Instagram met het testen van het gebruik van meerdere accounts tegelijk in de app. Voorheen moest je altijd uitloggen en op een andere account inloggen als je gebruik zou willen maken van meerdere accounts, of gebruik maken van een omweg.

Veel mensen hebben meerdere Instagram-accounts, bijvoorbeeld voor het werk of een aparte account om uitsluitend kattenfoto's mee te delen. Afgelopen week begon Instagram met het uitrollen van de functie voor een grotere groep gebruikers en vandaag bevestigt het bedrijf dat de functie voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt.

Wanneer je meerdere accounts wilt gebruiken, ga je naar de instellingen in de Instagram-app en kies je bijna helemaal onderaan de optie 'Account toevoegen'. Wanneer je ook met de tweede account bent ingelogd, kun je eenvoudig van account wisselen door op je foto rechtsonderin te drukken en vervolgens bovenaan op je profielpagina bovenaan het scherm de juiste account te kiezen.

Beschikbaarheid

De nieuwe functie zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn die versie 7.15 van de app of hoger gebruikt. Je kunt Instagram voor Android downloaden door op de onderstaande knop te drukken. We zijn erg benieuwd naar de eerste blunders van mensen die per ongeluk privéfoto's op hun werk-account zetten.

Je kunt Androidworld uiteraard ook volgen op Instagram en wel op de account AndroidworldNL.

Instagram

Instagram

Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk