ING Bankieren vernieuwt rekeningoverzicht en rekeningdetails

ING Bankieren vernieuwt rekeningoverzicht en rekeningdetails

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

ING Bankieren rekeningoverzicht

De mobiel bankieren-app van de ING heeft een update gekregen waarbij het uiterlijk van het rekeningoverzicht een aanzienlijke make-over heeft gehad. Dat geldt ook voor de details van een betaling. In beide gevallen ruilt de bank de herkenbare oranje kleur in voor wit. Bij het rekeningoverzicht zijn de knoppen paars gekleurd om zo meer op te vallen.

Daarnaast worden de details van een betaling nu in een nieuw scherm weergegeven. Voorheen klapte deze uit in het rekeningoverzicht zodat je dat scherm niet hoefde te verlaten.

ING nieuw rekeningoverzicht

Inconsistent

Het design van een overschrijving of betaalverzoek is niet veranderd. Deze schermen tonen nog een oranje balk bovenaan. Dat geldt ook voor het beginscherm waar je een overzicht van al je rekeningen ziet en de instellingen en overige onderdelen van de app. Daarnaast is het zijmenu donkergrijs met oranje en witte elementen.

Daarmee is de app momenteel niet erg consistent qua kleurgebruik en hopen we in dit geval dat de bank het nieuwe design langzaam in de rest van de app doorvoert. Wat vinden jullie van deze designkeuze? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

ING Bankieren

ING Bankieren

Met de mobiel bankieren-app van de ING regel je je bankzaken heel makkelijk op je smartphone of tablet. Het inloggen doe je makkelijk en snel: met je zelf gekozen pi ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk