Reisgegevens delen en handiger foto's invoegen met Google Inbox

Reisgegevens delen en handiger foto's invoegen met Google Inbox

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Reisgegevens delen met Inbox

Doordat Google in Inbox verschillende e-mailberichten rondom een reis bij elkaar zet, krijg je een mooi overzicht van waar je precies wanneer heengaat en bent. Een nieuwe functie daarbij is dat je deze gebundelde informatie kunt delen met anderen, bijvoorbeeld als op trip naar China gaat en je je collega's op de hoogte wilt houden van waar je wanneer bent.

Bij de reisgegevens zie je bijvoorbeeld ook de vluchtgegevens en het adres van het hotel waar iemand verblijft. Het is voortaan ook mogelijk om e-mails die bij een bepaalde reis horen aan een reisbundle toe te voegen.

Het is met de nieuwste versie van Inbox by Gmail ook eenvoudiger om foto's bij te voegen. Wanneer je op de 'bijvoegen'-knop drukt, krijg je jouw laatstgenomen foto's te zien en kun je één of meerdere foto's met een druk op de knop toevoegen.

Beschikbaarheid

De update voor Inbox wordt vanaf nu door Google beschikbaar gesteld. Je kunt even kijken of je deze al kunt downloaden door op de onderstaande knop te drukken. Zoals we echter gewend zijn van Google kan het nog wel een week duren voordat de update ook voor jou klaar staat. Hij is eventueel al wel handmatig te downloaden bij APKMirror.

Inbox by Gmail

Inbox by Gmail

Met Inbox by Gmail probeert de zoekgigant e-mail te vernieuwen. In Inbox worden soortgelijke berichten gebundeld, kun je taken toevoegen en eventueel snoozen en ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk