Horizon Go-update maakt 'zappen' makkelijker in de app

Horizon Go-update maakt 'zappen' makkelijker in de app

Horizon Go: sneller zappen en stabieler

In de Horizon Go-app worden streams nu sneller opgestart. Dat wil dus zeggen dat je tijdens het 'zappen' door de app van zender naar zender minder lang hoeft te wachten alvorens een stream wordt opgestart. Verder zijn er stabiliteits-verbeteringen doorgevoerd waarvan je vooral iets zal merken gedurende populaire live-uitzendingen. In de omschrijving zien we ook dat er bugs verholpen zijn romdom de Chromecast.

[readmore article="184968"]

Maar dit is niet de update waar veel mensen ongeduldig op zitten te wachten. Horizon Go voor Android is nog niet geschikt voor Android 7.0 Nougat, de nieuwste Androidversie die recent is aangekondigd. Dit wil zeggen dat Ziggo-klanten met bijvoorbeeld een Nexus 5X, Nexus 6P of Nexus 9 de app simpelweg niet kunnen gebruiken.

Android 7.0 en Horizon Go

In de changelog wordt wel nog kort aandacht gegeven aan dit euvel. Ziggo adviseert om je smartphone of tablet nog niet van een update te voorzien naar Android 7.0. Nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk de nieuwste versie, maar bedenk dan wel dat je geen tv meer kunt kijken via de Horizon-app. Androidworld heeft navraag gedaan bij Ziggo over de Horizon Go-app en Android 7.0. Deze versie wordt nu intern getest en de verwachting is dat deze binnen enkele dagen uitgerold zal worden.

Beschikbaarheid

De nieuwste versie van Horizon Go is nu gratis te downloaden via onderstaande button.

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer