Hollandsnieuwe-app voorzien van strak re-design

Hollandsnieuwe-app voorzien van strak re-design

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is al jaren op de markt als virtuele provider en ook was daar al een app voor beschikbaar, maar die was op zijn zachtst gezegd redelijk belabberd. De interface ervan was oudbollig en priegelig, waarbij informatie ook niet altijd goed te zien en vinden was. Inmiddels is de app voorzien van een update met versienummer 3.0, waarbij het uiterlijk flink op de schop is gegaan.

Onderin het scherm zijn vier tabjes te zien: overzicht, tegoed, abonnement en instellingen en elk tabblad herbergt zijn eigen informatie. Op het eerste scherm kun je zien hoeveel units je nog kunt gebruiken en wanneer het tegoed wordt bijgeschreven. Op het tweede tabblad zie je een andere weergave van deze gegevens. Je kunt dit in units bekijken, maar ook qua geldbedrag als je dat liever hebt. Op het derde tabblad zie je informatie over je abonnement, waaronder het type dat je gebruikt of wanneer de einddatum is. In het laatste tabblad kun je wat instellingen aanpassen, waaronder de manier waarop je eventueel beltegoed bij wilt kunnen kopen.

Beschikbaarheid

De app downloaden kan gratis via onderstaande button.

Bedankt voor de tip Patrick!

hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Met de Hollandsnieuwe-app kun je als klant van de virtuele provider altijd en overal je tegoed inzien. Zo kun je de units die je nog kunt gebruiken checken, tegoed b ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk