Het is bijna kerst! - De beste apps voor een kerstwallpaper op je telefoon

Het is bijna kerst! - De beste apps voor een kerstwallpaper op je telefoon

De kerstdagen staan voor de deur en zeker nu we verder toch niet veel anders kunnen, reden genoeg om het huis extra kerstig aan te kleden en onszelf ook. Daar hoort natuurlijk de smartphone bij, dus we tippen vijf populaire apps om kerstwallpapers in te stellen op je smartphone.

Kerstwallpaper voor je telefoon

Het is nogal een oerwoud als je binnen de Play Store op zoek gaat naar apps die je aan kerstwallpapers kunnen helpen. Het bulkt van de apps voor achtergronden op je telefoon, maar er zijn er maar weinig gespecialiseerd in maretak, hulst, dennebomen en alles Kerst. Androidworld-lezer Ad de Jong stelde ons de vraag: welke app kan ik het beste kiezen? Wat het beste is, dat is aan jou om te bepalen, maar de onderstaande apps kunnen je zeker helpen die extra christmas spirit in je leven te brengen.

Het is bijna kerst! - De beste apps voor een kerstwallpaper op je telefoon

Christmas Live Wallpaper Free

Wil je niet alleen een kerstboom op je telefoon, maar ook een klok om af te tellen naar de Kerst? Dat kan! Met de Christmas Live Wallpaper Free krijg je een 3D-live wallpaper waarin je zes verschillende animaties van de kerstboom kunt zien. Er zijn zelfs vier verschillende kerstbomen te kiezen met glitters. Wil je na de Kerst nog aftellen naar Oudjaarsavond? Dat kan, er is zelfs een scene te kiezen met oudjaarsthema (en vuurwerk).

Christmas Live Wallpaper Free
Hulst, dennetakken en rood met wit: met Christmas Live Wallpaper Free kun je een live wallpaper voor de Kerstmis downloaden. ..

Meer info

Merry Christmas Wallpaper 

Hoeft het van jou niet per se een live wallpaper te zijn, dan kun je ook kiezen voor allerlei geweldige HD-kwaliteit foto’s met kerstthema. Ze zijn volledig aan te passen aan het toestel dat je gebruikt en bieden fijne fluffy sneeuwvlokjes en andere kerstfeestelijkheden.

Merry Christmas wallpaper
Met de Merry Christmas Wallpaper maak jij je telefoon helemaal klaar voor de Kerstmis. Je hebt een ruimte keuze aan achtergronden voor je telefoon. ..

Meer info

Christmas Wallpaper

Merry Christmas Wallpaper en Christmas Wallpaper lijken op elkaar, maar je hebt er simpelweg ook een heleboel keuze uit verschillende afbeeldingen om jouw telefoon helemaal kerstklaar te maken. Of je het nu cartoony wil of kunstig, Christmas Wallpaper heeft het voor je. Bovendien zijn alle achtergronden gratis.

Christmas Wallpaper
Met Christmas Wallpaper stoom je je smartphone klaar voor de feestdagen, dankzij een grote collectie aan cartoony en overige sfeervolle kerstbeelden. ..

Meer info

Kerst Rink Live Wallpaper

Het is een beetje een rare naam, kerst rink. Wat er wordt bedoeld is een schaatsbaan en deze mega-sfeervolle wallpaper brengt je helemaal in een Anton Pieck-achtige sfeer, maar dan op Rockefeller Center in New York. Het is een live wallpaper, dus als je dubbel op het scherm tikt dan kun je veranderingen aanbrengen. Twee thema’s zijn gratis, dus let op dat je die kiest als je geen geld wil spenderen aan dat extra kerstgevoel op je favoriete gadget.

Kerst Rink Live Wallpaper
Een sfeervolle schaatsbaan als achtergrond? Deze live achtergrond breng je geheel Anton Pieckstijl naar Rockefellar Center in New York. ..

Meer info

Heb jij nog goede kerstwallpaper-apps om te tippen? Laat ze achter in de reacties onder dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties