HERE Maps biedt nu ook offline fiets-navigatie

HERE Maps biedt nu ook offline fiets-navigatie

HERE Maps

Met HERE Maps, voorheen Nokia HERE Maps, heeft Google Maps er een concurrent bij gekregen en de actieve ontwikkeling zorgt ervoor dat veel gebruikers overstappen. De nieuwste functie is fietsnavigatie. Hiermee is het mogelijk om je route uit te zetten en turn-by-turn navigatie te gebruiken onder het fietsen.

De functie is niet volledig nieuw, maar was al een tijdje terug te vinden in de bètaversie van de app. Bij het invoeren van de bestemming binnen de app kan er gekozen worden om de fietsroute te bepalen. Hierbij wordt aangegeven hoe lang het zal duren, maar ook of er grote hoogteverschillen zijn. Binnen HERE Maps kan er nu genavigeerd worden met de auto, fiets, lopend en ook OV-informatie is te vinden in deze bijzonder uitgebreide navigatie-app voor Android.

Beschikbaarheid

HERE Maps is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken.

HERE WeGo – Navigatie in de stad
Met Here WeGo navigatie, voorheen HERE Maps, kun je offline navigeren met je Android-toestel. Door kaarten op je toestel te downloaden, kun je ook in het buitenland ..

Meer info

Lees meer over:
Vervoer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer