Hangouts 10.0 brengt direct share-mogelijkheden

Hangouts 10.0 brengt direct share-mogelijkheden

Hangouts 10.0

Een kleine, maar fijne wijziging voor de nieuwe versie van Hangouts is dat je via de communicatie-app van Google nu ook gebruik kunt maken van de functie 'direct share' in Android 6.0. Als je een grootgebruiker bent van Hangouts is dat handig, omdat je zo snel iets kunt delen met de personen of in de groepen waarmee je het meest converseert.

Kwestie van een plaatje, linkje of andere content selecteren en op de deelknop klikken, waarna je deze personen of groepen te zien krijgt en er dus direct wat naartoe kunt sturen. Andere grotere veranderingen zijn nog niet gevonden in de applicatie en deze versie is ook nog niet in de Play Store te vinden.

Beschikbaarheid

Downloaden van versie 10.0 kan vooralsnog alleen door een los installatiebestand te downloaden, wat kan via onder andere APKMirror en deze handmatig te installeren. Wanneer we de nieuwe versie via de appwinkel van Google kunnen binnen hengelen is nog even de vraag, maar dat zal binnen een paar dagen ook het geval zijn.

Bron: Android Police

Hangouts
Hangouts is de vervanger van Talk en is een messengerapplicatie. Deze concurrent van WhatsApp maakt het mogelijk berichten via internet te versturen, maar ook het ve ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer