Grumpy Weather Widget vertelt eerlijk dat het k*tweer is

Grumpy Weather Widget vertelt eerlijk dat het k*tweer is

Grumpy Weather Widget

Grumpy Weather Widget is, zoals de naam doet vermoeden, een widget voor op je homescreen. Natuurlijk valt hierop te zien welk weer het op dit moment is, maar het is anders dan je gewend bent. Met Grumpy Weather Widget krijg je op een goudeerlijke manier het weer voorgeschoteld, waarbij er geen blad voor de mond genomen wordt. Als het bijvoorbeeld grijs is, dan wordt er - zoals op de screenshot te zien is - met niet verkeerd te begrijpen taal gemeld dat het grijs is.

De app is helaas niet perfect. Sinds Android 6.0 werkt de app niet meer volledig. Dat wil zeggen dat de locatie niet meer automatisch geüpdatet wordt. Handmatig instellen kan wel nog. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de niet de juiste permissie gevraagd wordt door Grumpy Weather Widget. De ontwikkelaar geeft aan dat hij de problemen snel op zal lossen.

In de app zijn relatief weinig instellingen, waarbij er wat info al dan niet verborgen kan worden. Het verdienmodel van de app zit hem in de mogelijkheid om een ander 'karakter' aan je widget te verbinden. Zo is er natuurlijk een cat, dinosaurus, konijn en nog veel meer. Elk van deze nieuwe karakters (en dus widgetlooks) kun je aanschaffen voor € 1,11.

Beschikbaarheid

Grumpy Weather Widget is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken.

Grumpy Weather Widget
De Grumpy Weather Widget is de eerlijkste weer-app die er bestaat en zegt precies waar het op staat. Sterker nog, Grumpy Weather Widget neemt geen blad voo ..

Meer info

Lees meer over:
Weer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties