gReader: nieuws en RSS-feeds in Android 5.0-stijl

gReader: nieuws en RSS-feeds in Android 5.0-stijl

gReader

Met het verdwijnen van Google Reader zijn er een aantal partijen in het gat gesprongen. Feedly lijkt de grote winnaar, maar ook gReader heeft een vaste groep volgers gekregen die de app enthousiast gebruiken. In gReader zit ondersteuning voor Feedly, waardoor feeds geïmporteerd kunnen worden. Ook 'The old reader' wordt ondersteund, maar er is ook ruimte gelaten voor het toevoegen van eigen feeds. Na het toevoegen van de feeds of verbinden van accounts wordt het nieuws getoond in een aantal verschillende layouts zoals een grid of lijst.

Material all the way

gReader is één van de apps die het Material Design volledig heeft doorgevoerd, niet alleen het kleurenpalet gebruikt, maar ook alle animaties zijn aanwezig. De app is compleet en heeft zelfs nog opties om verder te customizen qua kleur en layout. Deze Material Design all the way doet gReader goed, de app ziet er simpelweg overzichtelijk strak en stijlvol uit. Het logo kan overigens wel nog een kleine opfrisbeurt gebruiken. Als enthousiast Feedly-gebruiker heb ik gReader een kans gegeven en deze heeft me niet teleurgesteld.

Beschikbaarheid

gReader is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken. Er zijn een aantal in-app-aankopen beschikbaar voor meer widgets, het verwijderen van de ads en extra functies.

gReader | Feedly | News | RSS
gReader is een RSS-lezer die nieuws kan verzamelen en heeft het zogenaamde Material Design zoals we dat kennen van Android 5.0. Het lezen van nieuws, eigen feeds of ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties